Παιδιά ελάτε σήμερα Σάββατο να παίξετε με τα τουβλάκια Mega Bloks

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016 07:21 Παιδιά ελάτε σήμερα Σάββατο να παίξετε με τα τουβλάκια Mega Bloks

Και αυτό το Σάββατο η "Παιδική Χαρά" στη Λαμία έχει ετοιμάσει μια εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους γεμάτη παιχνίδι, δημιουργία, φαντασία και πολλά ΔΩΡΑ!!!

Μετά την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του περασμένου Σαββάτου με τον μίνι παιδότοπο της Playmobil, η "Παιδική Χαρά" έχει ακόμη μια ευχάριστη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους.

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί ξεκινάει το παιχνίδι με τους κύβους Mega Bloks. Όλα τα παιδιά θα συμμετέχουν στην μεγάλη κλήρωση όπου τρεις τυχεροί θα κερδίσουν Mega Bloks !!!


Τουβλάκια Mega Bloks: Ποιότητα – Καινοτομία – Φαντασία

  • «Κουμπώνουν» & «ξεκουμπώνουν» πανεύκολα!
  • Ιδανικά για παιδάκια 1+ ετών
  • Αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα στο παιχνίδι με κατασκευές

Βοηθήστε το παιδί σας να αναπτύξει την αυτοπεποίθηση, την εμπιστοσύνη και τη φαντασία του μέσα από παιχνίδια κατασκευών ειδικά σχεδιασμένα για μικρά χεράκια και μεγάλες φαντασίες!

Εξερευνήστε αμέτρητες δυνατότητες με τους κύβους Mega Bloks και δημιουργήστε κατασκευές με πύργους, οχήματα, αστεία ζωάκια ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε!

Αυτό το Σάββατο 29 Οκτωβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι το μεσημέρι σας περιμένουμε στην "Παιδική Χαρά" με τους κύβους Mega Bloks για παιχνίδι, διασκέδαση και πολλά ΔΩΡΑ!!! 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση