Τώρα στη Λαμία λειτουργεί και Εργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 08:00 Τώρα στη Λαμία λειτουργεί και Εργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας!

Το Εργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας για παιδιά 4 - 6 ετών είναι γεγονός!

Το Ωδείο "ΕΝ ΩΔΑΙΣ" έχει δημιουργήσει από την φετινή χρονιά Εργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας.

Με οδηγό τη ρήση "Όταν διδάσκεις αγγίζεις για πάντα μια ψυχή" θέτει ως στόχο να φέρει το παιδί σε επαφή με τα στοιχεία της μουσικής μέσα από το παιχνίδι, τον πειραματισμό και τον αυτοσχεδιασμό, στοιχεία τα οποία θα το βοηθήσουν να βιώσει τη μουσική με ρόλο ενεργό και όχι παθητικό, αγγίζοντας την τρυφερή ψυχή του και ενθαρρύνοντας το να ξεδιπλώσει τις πτυχές της προσωπικότητάς του.

Στο χώρο του μαθήματος βρίσκονται πολλά μουσικά όργανα στη διάθεση των παιδιών, καθώς και διδακτικό υλικό, που δίνουν παραπέρα ερεθίσματα για το αντικείμενο του μαθήματος.

Δραστηριότητες, τραγούδι, χορός, ρυθμός, μουσική εξιστόρηση, γνωριμία με τα μουσικά όργανα, παιχνίδια αναγνώρισης ήχων.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά μέχρι τις 4 Νοεμβρίου, στη διεύθυνσή μας: Μάρκου Μπότσαρη 3 - Λαμία.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση, σχετικά με το Εργαστήρι Μουσικής Προπαιδείας, στο τηλέφωνο 22310 51357.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση