Μύρισε Espresso η πόλη! - Έχεις πρόσκληση για σήμερα το απόγευμα!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 09:12 Μύρισε Espresso η πόλη! - Έχεις πρόσκληση για σήμερα το απόγευμα!
Έλα σήμερα Σάββατο να πιεις τον καλύτερο espresso, από τα χέρια του παγκόσμιου πρωταθλητή Barista Νίκου Μπέλλη! - Μάθε πότε και που!!!
 
Με γνώμονα την ποιότητα και την ανάγκη παροχής υπηρεσιών, υψηλού επιπέδου, ξεκίνησε η δραστηριοποίησή μας στο χώρο του καφέ.
 
Ροή, άρωμα, σώμα, γεύση και επίγευση είναι τα 5 χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουν τον καφέ EXCELSIOR.
 
3 ποικιλίες καφέ , ανώτερης ποιότητας , έρχονται να προσφέρουν ακόμη και στους πιο απαιτητικούς του είδους, μια μοναδική εμπειρία ανατρέποντας όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα.
 
 
Ο espresso EXCELSIOR έχοντας συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς  στην κατηγορία των speciallity boutique coffee, έχει βρεθεί στις υψηλότερες θέσεις άνω των 90 βαθμών του συστήματος βαθμολόγησης των coffee review από εξειδικευμένους barista ανά τον κόσμο.
 
Με τη σειρά μας στοχεύουμε να αποτελέσουμε την ιδανικότερη επιλογή παρέχοντας άριστης ποιότητας εξυπηρέτηση και απόλαυση σε όλους τους λάτρεις του καφέ.
 
Σας προσκαλούμε το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 18:30 στο χώρο μας στην οδό Θερμοπυλών 57 στη Λαμία, να δοκιμάσετε τον καφέ EXCELSIOR.
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση