Εκλογές ΤΕΕ: Στα δύσκολα μαζί, συνεχίζουμε μπροστά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 08:00 Εκλογές ΤΕΕ: Στα δύσκολα μαζί, συνεχίζουμε μπροστά!

Οι εκλογές της 20ης Νοεμβρίου για τους μηχανικούς πλησιάζουν. 

Ο επικεφαλής της "Συνεργασία Ανατολικής Στερεάς - Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών", Θανάσης Λυκόπουλος παρουσιάζει το συνδυασμό του και δηλώνει στο LamiaReport.

«Ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από άξιους μηχανικούς, ανάμεσά τους, πολλοί νέοι και συνάδελφοι, που δεν έχουν ασχοληθεί άλλη φορά με τα κοινά. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε μια Συνεργασία που πάνω απ’ όλα βάζει το καλό των μηχανικών του τόπου μας. Να δουλέψουμε σκληρά για ένα Τεχνικό Επιμελητήριο που να μην είναι αρένα πολιτικών αντιπαραθέσεων, αλλά ένας επιστημονικός φορέας που με σοβαρότητα και συνέπεια να γίνεται κάθε μέρα και πιο χρήσιμος στους μηχανικούς, στην πολιτεία και στην τοπική κοινωνία...»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση