Λαμία: Που θα βρείτε το πιο ποιοτικό και φθηνό "καλάθι" στην πόλη μας;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 08:02 Λαμία: Που θα βρείτε το πιο ποιοτικό και φθηνό "καλάθι" στην πόλη μας;

Στο "ECOnomy food Μarket" οι προσφορές είναι μόνιμες!

Το φθηνό καλάθι σε συνδυασμό με την ποιότητα είναι το ζητούμενο της εποχής για τις καθημερινές αγορές μας. Πόσο σίγουροι μπορεί να είμαστε όμως ότι έχουμε κάνει σωστή έρευνα αγοράς;

Στο κέντρο της Λαμίας (Λεωνίδου 12, απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ), υπάρχει ένα market διαφορετικό από αυτά που γνωρίζετε.

Ένα κατάστημα το οποίο θα σας εκπλήξει θετικά με τις ασυναγώνιστες τιμές του, αλλά και με τις μόνιμες προσφορές του.

Γιατί στο "ECOnomy food Μarket" οι προσφορές δεν έχουν ημερομηνία λήξης!



Οι άνθρωποι του "ECOnomy food Μarket" μετά από 15 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των τροφίμων και ποτών και λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψιν τις οικονομικές δυσκολίες, που όλοι αντιμετωπίζουμε την περίοδο της κρίσης, πήραν την απόφαση και έφτιαξαν το "ECOnomy food Μarket" στη Λεωνίδου 12, στη Λαμία.

Το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί να προσφέρει όλα τα βασικά είδη διατροφής (γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, μπαχαρικά, μαναβική), είδη καθαρισμού (χαρτικά, απορρυπαντικά) καθώς και διάφορα αλλά είδη, σε τιμές οι οποίες είναι εξαιρετικές και σέβονται πλήρως το κάθε νοικοκυριό.

Δεν μένει παρά να το επισκεφθείτε για να διαπιστώσετε από μόνοι σας την διαφορά στην ποιότητα και στις τιμές!!!

Στο φυλλάδιο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις μόνιμες προσφορές του "ECOnomy food Μarket"

Facebook: ECOnomy-Foodmarket




Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση