Εσύ έμαθες πως μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.000€ το χρόνο και ταυτόχρονα να κάνεις καλό στην υγεία σου?

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2016 08:07 Εσύ έμαθες πως μπορείς να εξοικονομήσεις έως 2.000€ το χρόνο και ταυτόχρονα να κάνεις καλό στην υγεία σου?

Μιλάμε για μια κακή συνήθεια πολλών ενηλίκων που επηρεάζει πολύ αρνητικά τόσο την υγεία όσο και την τσέπη μας. ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.

Η λύση έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό και ακούει στο όνομα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!

Πρόκειται για μια ακίνδυνη ηλεκτρονική συσκευή, η οποία ατμοποιεί το υγρό της επιλογής σας, προσφέροντάς σας την ευχαρίστηση του τσιγάρου, χωρίς όμως να σας δίνει τις χιλιάδες καρκινογόνες ουσίες του και με κόστος λιγότερο από 1€ την ημέρα (για τον καπνιστή του ενός πακέτου).

Πέρα από το τεράστιο οικονομικό όφελος, ξεκινώντας το άτμισμα η βελτίωση στην γεύση και την όσφρηση είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, ενώ άμεσα βελτιώνεται και η πνευμονική και καρδιαγγειακή λειτουργία.

Ένα γεγονός που μπορεί να πείσει και τους πιο δύσπιστους είναι ότι το Υπουργείο Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας το συνταγογραφεί ως την αποτελεσματικότερη μέθοδο διακοπής του καπνίσματος εδώ και καιρό!

Μια δοκιμή θα σε πείσει!

Σε περιμένουμε στο "VAPEROOM" στο κέντρο της Λαμίας, στην οδό Χατζοπούλου 12 (δίπλα στην πλατεία Πάρκου), για πλήρη ενημέρωση σχετικά με τα πλεονεκτήματα του ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ και δωρεάν δοκιμή! Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μη διστάσεις να καλέσεις στο 2231222892.

Εσύ ακόμα καπνίζεις????

Έλα τώρα στο "VAPEROOM", στην οδό Χατζοπούλου 12 - Λαμία (δίπλα στην πλατεία Πάρκου), για πλήρη ενημέρωση και δωρεάν δοκιμή! Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία κάλεσε στο 2231222892.

www.vape-room.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση