Λαμία: Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν μια σημαντική προσωπικότητα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016 19:27 Λαμία: Ήταν όλοι εκεί για να τιμήσουν μια σημαντική προσωπικότητα (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Τίμησαν την Μαριέττα Γιαννάκου στη Λαμία - Θερμή υποδοχή και στον Κώστα Καραμανλή.

Μια συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής στην κατάμεστη αίθουσα του δημοτικού θεάτρου στη Λαμία, όπου η πρώην υπουργός τιμήθηκε για τη συμβολή της στην εκπαίδευση και γενικά το δημόσιο βίο.

Στην εκδήλωση εκτός των άλλων παραβρέθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής κατά την άφιξή του, καθώς επίσης και στην αποχώρησή του.

Στην πορεία της Μαριέττας Γιαννάκου στην πολιτική έκανε ιδιαίτερη αναφορά ο δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης, ενώ ο περιφερειάρχης Στερέας Κώστας Μπακογιάννης στην έναρξη της ομιλίας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Κώστα Καραμανλή, τονίζοντας πως "είναι ιδιαίτερα χαρούμενος", ενώ παράλληλα τόνισε την ανάγκη συναίνεσης υπερβάσεων των πολιτικών διαφορών σε κρίσιμους τομείς.

Για την Μαριέττα Γιαννάκου μίλησαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, ο πρώην βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης ο βουλευτής πρώην υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Φθιώτιδα Θανάσης Μιχελής.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Καραναστάσης και Γιάννης Σαρακιώτης όπως επίσης ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Μπασιάκος και οι πρώην βουλευτές Σπύρος Ταλιαδούρος Κώστας Μαρκόπουλος, Ανδρέας Κουτσούμπας κ.ά.

Η Μαριέττα Γιαννάκου δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένη και ευχαρίστησε τους πολίτες της Φθιώτιδας που πήραν την πρωτοβουλία γι αυτή την τιμητική εκδήλωση.

Ευχαρίστησε επίσης και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, κάνοντας λόγο για συναίνεση ειδικότερα στα θέματα της παιδείας και της εκπαίδευσης.

Δείτε βίντεο:

Η Μαριέττα Γιαννάκου σε δηλώσεις της μετά την εκδήλωση σχολίασε και την σημερινή κατάσταση στην χώρα:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση για την Μαριέττα Γιαννάκου στη Λαμία...


 

Δείτε βίντεο με ολόκληρη την ομιλία της Μαριέττας Γιαννάκου στην εκδήλωση που έγινε προς τιμήν της στη Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση