Είδαμε αυτούς τους δυο τύπους στο "People" και κλάψαμε απ' τα γέλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016 21:15 Είδαμε αυτούς τους δυο τύπους στο "People" και κλάψαμε απ' τα γέλια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αφορμή την ανανεωμένη κουζίνα που ξεκίνησε στο "People the house project" έγινε ένα πάρτι με καλεσμένους τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ζωντανή μουσική, stand up comedy, DJ set, κρύα ανέκδοτα, τα πάντα είχε το πρόγραμμα των "Hello κήτη" το απόγευμα της Κυριακής σε ένα γεμάτο People που κυριολεκτικά έκλαιγε από τα γέλια!!!

Και επειδή Σταρόβας χωρίς φαγητό δεν πάει, όσοι βρέθηκαν σε αυτό το ξεχωριστό πάρτι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γεύσεις από όλη την Ελλάδα σε έναν απολαυστικό μπουφέ που ετοίμασαν οι chef του "People the house project"

Δείτε τι έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο People!!!!
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση