Εκλογές ΤΕΕ: "Αντίπαλοί μας τα προβλήματα του κλάδου!"

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016 08:02 Εκλογές ΤΕΕ: "Αντίπαλοί μας τα προβλήματα του κλάδου!"

Την ερχόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές στον μεγαλύτερο επιστημονικό φορέα της χώρας το Τεχνικό επιμελητήριο. Στην Ανατολική Στερεά το τμήμα αριθμεί περίπου 2000 μέλη και την ψήφο διεκδικούν 7 συνδυασμοί.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωμένοι Μηχανικoί» Σίμος Σίμος μας δήλωσε : «Παραδοσιακά οι εκλογές του ΤΕΕ αποτελούσαν δυστυχώς πεδίο καταμέτρησης κομματικών δυνάμεων και στείρας αντιπαράθεσης που αφορούσε περισσότερο την κεντρική πολιτική σκηνή παρά τα προβλήματα των μηχανικών. Όμως πια οι ασφυκτικές συνθήκες της κρίσης δείχνουν ότι οι εκλογές δεν μπορούν πια να αποτελούν διαγωνισμό πόλωσης ούτε και εφαλτήριο για κομματικά παράσημα . Η προσπάθεια που έγινε στον συνδυασμό  ήταν να συγκεντρωθούν μηχανικοί από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες  με κοινό στόχο την αντιμετώπιση των ασφυκτικών προβλημάτων του κλάδου χωρίς κομματικές ταυτότητες χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς τις αόριστες υποσχέσεις του παρελθόντος».

Με την σειρά μας συναντήσαμε τρία μέλη από τον συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ και ζητήσαμε την άποψη τους για τις επικείμενες εκλογές....

Για περισσότερες πληροφορίες: Ενωμένοι Μηχανικοί Ανατολικής Στερεάς
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση