Λαμία: Η Μάρω Θεοδωράκη σήμερα και αύριο στη «Ζωγραφιά»!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 08:05 Λαμία: Η Μάρω Θεοδωράκη σήμερα και αύριο στη «Ζωγραφιά»! (φώτο: Μάρω Θεοδωράκη)

Βιβλιοπαρουσίαση την Παρασκευή (18/11) το απόγευμα και βιωματικό Σεμινάριο Μουσικοκινητικής Αγωγής το Σάββατο (19/11) το πρωί με την μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα Μάρω Θεοδωράκη, στη «Ζωγραφιά»!

Ο παιδικός σταθμός - νηπιαγωγείο «Ζωγραφιά» και η Μάρω Θεοδωράκη σας προσκαλούν σε ένα ακόμη εκπαιδευτικό και δημιουργικό διήμερο στη Λαμία.

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ» ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Α’ ΚΥΚΛΟΣ

Το Νηπιαγωγείο «Η Ζωγραφιά» οργανώνει  Σεμινάριο Μουσικοκινητικής Αγωγής  σε συνεργασία με την μουσικοπαιδαγωγό - συγγραφέα Μάρω Θεοδωράκη.

Ένα ξεχωριστό βιωματικό σεμινάριο σε εξέλιξη  το οποίο  βασίζεται πάνω σε μουσικοκινητικά –ρυθμικοκινητικά  παιχνίδια εμπνευσμένα μέσα από την φωνητική πράξη. Το τραγούδι  – ίσως ο πιο άμεσος τρόπος έκφρασης- χρησιμοποιείται  μέσα από προτεινόμενες ασκήσεις-παιχνίδια , λέξεις – κλειδιά  , μουσική δραματοποίηση έτσι ώστε να αποτελέσει σύγχρονο εργαλείο στην καθημερινή μουσική δραστηριότητα νηπιαγωγών και δασκάλων .  Το σεμινάριο οφείλει να διδάξει , να ενθαρρύνει , να εμψυχώσει και να προτείνει  νέες μεθόδους για την σπουδαιότητα της μουσικής  σκέψης και πράξης.

Το βιωματικό Σεμινάριο της Μάρως Θεοδωράκη απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, δασκάλους, νηπιαγωγούς, μουσικούς , εμψυχωτές, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές κ.α. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος μουσικές γνώσεις για να το παρακολουθήσει .

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 3 ώρες και θα διεξαχθεί 11.00-14.00 το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής

Μετά τιμής,

Μάρω Θεοδωράκη

Περισσότερες πληροφορίες στο: 22310 27835.

Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής "Η ΖΩΓΡΑΦΙΑ".
Βελουχιώτη και Δαμασκηνού στο Παγκράτι Λαμίας
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση