"Μαντζάνας Μεταφορική Α.Ε." Η πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα επιλογή!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016 18:04 "Μαντζάνας Μεταφορική Α.Ε." Η πιο αξιόπιστη και συμφέρουσα επιλογή!

40 χρόνια εμπειρίας στις Μεταφορές και στις Μετακομίσεις από τη Λαμία σε όλη την Ελλάδα.

Η "Μαντζάνας Μεταφορική ΑΕ" αποτελεί μία σύγχρονη και αξιόπιστη λύση στον χώρο των μεταφορών.

Η εταιρία είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία και στη τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της και στο σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει.

Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης στον χώρο σας.

Με έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό, σύγχρονες τεχνικές και εξοπλισμό, ασφάλεια και συνέπεια.

Ειδικές προσιτές τιμές για φοιτητές και στρατιωτικούς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Γραφείο Λαμίας

3οΧΛΜ Π.Ε.Ο.ΛΑΜΙΑΣ-ΑΘΗΝΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.2231052816
FAX.2231037137
ΕΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραφείο Αθήνας

Ορφέως 197Α 12241 Αιγάλεω
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2103475888
FAX 2103475288
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

mantzanas.com.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση