Σήμερα: Η πριγκίπισσα του πάγου 'Ελσα έρχεται στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016 07:47 Σήμερα: Η πριγκίπισσα του πάγου 'Ελσα έρχεται στη Λαμία!

Η πριγκίπισσα του πάγου από την ταινία Frozen το απόγευμα της Παρασκευής στην "Παιδική Χαρά".

Το αγαπημένο κατάστημα των παιδιών στη Λαμία υποδέχεται τον Χειμώνα και τον ερχομό των εορτών με ένα μοναδικό event και καλεσμένη την αγαπημένη από την ταινία Frozen πριγκίπισσα του πάγου 'Ελσα!

Το απόγευμα της Παρασκευής 2/12 από τις 7:00΄ και μετά έλα να παίξεις και να την γνωρίσεις από κοντά στην "Παιδική Χαρά", Χατζοπούλου 27 Πλ.Πάρκου.

Ακόμα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, face painting και πολύχρωμα μπαλόνια υπόσχονται αμέτρητη διασκέδαση στους μικρούς μας φίλους και μας υπενθυμίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών !!!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Σας περιμένουμε όλους !!!

Το κατάστημα για την Παρασκευή 2/12 θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο και μετά τις 9:00 το βράδυ στα πλαίσια της "Λευκής Νύχτας" που αποφασίσθηκε από τους αρμόδιους φορείς.

Και μην ξεχνάτε, παιχνίδια βρίσκεις παντού, όλα μαζί όμως μόνο στην "Παιδική Χαρά", Χατζοπούλου 27 - Λαμία (δίπλα στην πλατεία Πάρκου).

Καλές και Χαρούμενες γιορτές για όλους, μικρούς και μεγάλους... από την "Παιδική Χαρά" !!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση