Κέρδισε ΕΚΠΤΩΣΗ 5% για έναν ολόκληρο χρόνο!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016 17:06 Κέρδισε ΕΚΠΤΩΣΗ 5% για έναν ολόκληρο χρόνο!

Το LamiaReport και το "ECOnomy food Μarket" σας δίνουν την ευκαιρία να έχετε ΕΚΠΤΩΣΗ 5% για έναν ολόκληρο χρόνο σε όλες τις αγορές σας!!! Δείτε πως μπορείτε εύκολα και απλά να πάρετε την εκπτωτική κάρτα και γιατί σας συμφέρει να ψωνίζετε από το "ECOnomy food Μarket".

Για όσους δεν γνωρίζουν το "ECOnomy food Μarket" να σας ενημερώσουμε ότι είναι ένα market διαφορετικό από αυτά που ξέρετε μέχρι τώρα και βρίσκεται στο κέντρο της Λαμίας (Λεωνίδου 12, απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ).

Είναι διαφορετικό γιατί στο "ECOnomy food Μarket" οι προσφορές δεν έχουν ημερομηνία λήξης και εάν το επισκεφθείτε θα σας εκπλήξει θετικά με τις ασυναγώνιστες τιμές του, αλλά και με τις μόνιμες προσφορές του σε όλα τα βασικά είδη διατροφής (γαλακτοκομικά, τυροκομικά, αλλαντικά, μακαρόνια, ρύζια, όσπρια, μπαχαρικά, μαναβική), είδη καθαρισμού (χαρτικά, απορρυπαντικά) καθώς και διάφορα αλλά είδη, σε τιμές οι οποίες είναι εξαιρετικές και σέβονται πλήρως το κάθε νοικοκυριό.

Ο μεγάλος διαγωνισμός

Με αφορμή τα εγκαίνια του "ECOnomy food Μarket" στις 16/12/2016 και σε συνεργασία με το LamiaReport θα κληρωθούν 600 ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ πριν την Πρωτοχρονιά, οι οποίες θα έχουν ισχύ για όλο το 2017.

Όσοι τυχεροί/ες τις κερδίσουν θα έχουν επιπλέον έκπτωση 5% στις αγορές τους όλο το χρόνο, πάνω και πέρα από τις μόνιμες εκπληκτικές προσφορές που επίσης θα υπάρχουν στο "ECOnomy food Μarket"

Πως θα πάρεις μέρος στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή και εύκολη. Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη παρακάτω φόρμα και πάτα υποβολή για να λάβεις συμμετοχή.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για να πάρετε μια γεύση από τις τιμές και τις μόνιμες προσφορές του "ECOnomy food Μarket" πατήστε εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση