Νικόλαος: «Έγινα Ρουμελιώτης, Λαμιώτης, Φθιωτός» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016 07:21 Νικόλαος: «Έγινα Ρουμελιώτης, Λαμιώτης, Φθιωτός» (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

«Μου είχαν πει ότι δεν θα αντέξω το κλίμα της Φθιώτιδας. Ότι έχει πολύ υγρασία, ότι είναι βαρύ και πολλά άλλα. Κι όμως, όχι μόνο το άντεξα, αλλά εδώ ξανάνιωσα και μέσα σε αυτά τα 20 χρόνια έγινα Ρουμελιώτης, Λαμιώτης, Φθιωτός, με πολύ χαρά και ευχαρίστηση...», είπε μεταξύ άλλων ο Νικόλαος στην εκδήλωση τιμής που διοργάνωσε ο Δήμος Λαμιέων για τα 20 χρόνια στη Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Ήταν 17 Νοεμβρίου του 1996, όταν έγινε η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Νικολάου, στη Λαμία. Χθες ήταν όλοι εκεί, στο κατάμεστο αμφιθέατρο του πνευματικού κέντρου, για να τιμήσουν τα είκοσι χρόνια ποιμαντικής, ιεραποστολικής, κοινωνικής, εθνικής διακονίας και προσφοράς του στην κοινωνία και τον τόπο.

Μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης έγινε η προβολή video- οδοιπορικού της εικοσαετούς πορείας του Νικόλαου στην Μητρόπολη Φθιώτιδας, ενώ ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης μίλησαν για τον ίδιο και για το έργο του.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση τιμής για τα 20 χρόνια του Νικόλαου στη Μητρόπολη Φθιώτιδας...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση