Τώρα στις γιορτές χαρίστε ένα βιβλίο... Χαρίστε ΓΝΩΣΗ!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 09:25 Τώρα στις γιορτές χαρίστε ένα βιβλίο... Χαρίστε ΓΝΩΣΗ!

Για τους αγαπημένους σας δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή δώρου από ένα βιβλίο. Δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο θα είναι αυτό?

Τώρα στις γιορτές, στο βιβλιοπωλείο "ΜΠΕΤΣΗΣ", Κολοκοτρώνη και Ροζάκη Αγγελή, στο κέντρο της Λαμίας, σε ένα ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον θα ανακαλύψετε ότι έχετε πάρα πολλές επιλογές και φυσικά μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η μεγάλη ποικιλία σε λογοτεχνικά βιβλία, βιβλία για τους μικρούς μας φίλους, εκπαιδευτικά παιχνίδια , δώρα γραφείου, ημερολόγια και πολλά άλλα είδη θα καλύψει απόλυτα όλες σας τις ανάγκες.

Στη βιβλιοαγορά "ΜΠΕΤΣΗΣ" επίσης θα βρείτε και πολλές ξεχωριστές ιδέες δώρων για τους αγαπημένους σας.

Η προσφορά μας για τις γιορτές!

Τώρα στις γιορτές έχεις έναν επιπλέον λόγο να επισκεφτείς το βιβλιοπωλείο "ΜΠΕΤΣΗΣ" στο κέντρο της πόλης, για να εκμεταλλευτείς την υπέροχη προσφορά μας λόγω εορτών.

Αγοράζοντας δύο βιβλία από τις εκδόσεις "ΕΞΗ", διαλέγετε από την προτεινόμενη λίστα, ακόμη ένα εντελώς δωρεάν!!!

Τώρα στις γιορτές χαρίστε ένα βιβλίο... Χαρίστε ΓΝΩΣΗ!

facebook.com/Μπέτσης-Βιβλιοαγορά

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση