To Bazaar Βιβλίου στο "Επίπεδο" συνεχίζεται...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 17:00 To Bazaar Βιβλίου στο "Επίπεδο" συνεχίζεται...

Βιβλία για χρόνια πολλά στη Γιάννα και στο Γιάννη από 3,00€  στο βιβλιοπωλείο "Επίπεδο" Αβέρωφ 5  στη Λαμία!!!

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε βιβλία με κόστος από 3,00 € μόνο στο βιβλιοπωλείο "Επίπεδο" συνεχίζεται και μετά τις ημέρες των εορτών.

Το γνωστό βιβλιοπωλείο "Επίπεδο" της οδού Αβέρωφ στη Λαμία, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα βιβλίο ή να κάνετε ένα δώρο ποιοτικό και ταυτόχρονα οικονομικό.



Στο Bazaar Βιβλίου θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών (παιδικά, λογοτεχνικά, λευκώματα κ.α) για όλες τις ηλικίες, καθώς επίσης και πολλές άλλες ιδέες για δώρα.

Οι τιμές ξεκινούν από 3, 00 € και είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά ενδιαφέροντα βιβλία για τον ίδιο ή για δώρα, σε τιμές που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Μια βόλτα από το "BOOK BAZAAR" στο "Επίπεδο", θα σας λύσει όλες τις απορίες....Καλή Χρονιά.

Βιβλιοπωλείο "Επίπεδο"
Αβέρωφ 5, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 53201.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση