Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 08:07 Ευρωπαϊκή διάκριση για το Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ"

Για ακόμη μια φορά οι μαθητές του Φροντιστηρίου "Σύμβολο"  πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις αυτή τη φορά και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Η μαθήτρια της Β΄ τάξης του 1ου Γενικού λυκείου Λαμίας, Φούρλα Νικολέτα, πέτυχε στον Διαγωνισμό του προγράμματος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου EUROSCOLA 2016-17, η οποία  θα μεταβεί στο Στρασβούργο, για να μετέχει σε ειδική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νέων,  εκπροσωπώντας τη Λαμία ως μέλος της αντιπροσωπείας μαθητών Λυκείων της Περιφέρειας Στερεάς.

Συγχαίρουμε τη μαθήτριά μας, Φούρλα Νικολέτα η οποία αναδείχθηκε μεταξύ των κορυφαίων μαθητών της χώρας, αποδεικνύοντας το άριστο επίπεδο προετοιμασίας και  διδασκαλίας στο μάθημα της Έκθεσης.

Κάθε χρόνο το Φροντιστήριο "Σύμβολο" διακρίνεται για τις υψηλές βαθμολογίες που οδηγούν τους μαθητές μας στις πρώτες προτιμήσεις των σχολών των Πανελλαδικών εξετάσεων.  

Με τη βοήθεια των έμπειρων καθηγητών στα Μαθηματικά, τη Φυσική, τη Χημεία, τη Βιολογία, τον Προγραμματισμό, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας και την Έκθεση, οι μαθητές μας αναδεικνύονται νικητές στις Πανελλαδικές εξετάσεις χρησιμοποιώντας ως όπλο τους  τη γνώση  θέτοντας το θεμέλιο λίθο για την ευόδωση των προσδοκιών τους και διακρίνονται σε Πανελλήνιο αλλά και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Γι’ αυτό επιλέγουν "ΣΥΜΒΟΛΟ"

Στην μαθήτριά μας  Φούρλα Νικολέτα  ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, δημιουργική, να έχει πάντα μεγάλες επιτυχίες και να πετύχει τους στόχους της!

Φροντιστήριο "ΣΥΜΒΟΛΟ"

Γκίκα  Γεωργία
Παπαχαραλάμπους  Βαγγέλης
Παπαχαραλάμπους  Δημήτρης
 
Διεύθυνση : Υψηλάντη 3 (1ος–2ος όροφος)
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22310 66484
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση