Και το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου έχει «Μπουφέ» στο κέντρο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017 09:43 Και το μεσημέρι της 25ης Μαρτίου έχει «Μπουφέ» στο κέντρο της πόλης!

Έλα σήμερα μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου να γνωρίσεις τον «Μπουφέ» και να φας γρήγορα, ποιοτικά, παραδοσιακά και οικονομικά!

Το κατάστημα «Μπουφέ» έγινε για να προσφέρει παραδοσιακό, καλομαγειρεμένο και με αγνά υλικά φαγητό, που όμως θα έχει χαμηλό κόστος για τον καταναλωτή! 

Το κατάστημα «Μπουφέ» τώρα λειτουργεί στο κέντρο της πόλης, στη συμβολή των πεζόδρομων Θεμιστοκλέους και Συγγρού στη Λαμία (πεζόδρομος της Alpha Bank πάνω από πλ. Πάρκου).

Οι αγαπημένες σας γεύσεις τώρα πιο ανανεωμένες, πιο προσιτές και με επιλογές σε νηστίσιμα φαγητά για την περίοδο μέχρι το Πάσχα!

Στο νέο κατάστημα «Μπουφέ» μπορείς να επιλέξεις από τον μπουφέ το φαγητό που θέλεις και να γεμίσεις το δίσκο σου που θα έχεις επιλέξει.  Είναι δηλαδή η ίδια φιλοσοφία του μπουφέ.

Έτσι έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις από μεγάλη ποικιλία φαγητών και να συνδυάσεις ένα γρήγορο, self service, αλλά ταυτόχρονα και ένα καλομαγειρεμένο, ποιοτικό γεύμα.

Στο νέο «Μπουφέ» θα βρείτε θα βρείτε και τα νέα μας προϊόντα (πακέτα Streetfood), που σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις!!!

Το νέο κατάστημα «Μπουφέ» λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00΄ το μεσημέρι μέχρι τις 6:00΄ το απόγευμα, εκτός Κυριακής.

Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στο στενάκι της οδού Θεμιστοκλέους (πεζόδρομος της Alpha Bank πάνω από πλ. Πάρκου).

Τώρα ναι, το γρήγορο μπορεί να είναι και ποιοτικό και φθηνό!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση