Και στη νηστεία ραντεβού στο... «Αμάν οι Εφτά βρύσες»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 15:12 Και στη νηστεία ραντεβού στο... «Αμάν οι Εφτά βρύσες»

Το αγαπημένο σας μεζεδοπωλείο «Αμάν οι Εφτά βρύσες», στα στενά της πόλης, έχε βγάλει έξω τα τραπεζάκια του και σας περιμένει....

Και στην περίοδο της νηστείας, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της πόλης, "Στα στενά", κάτω από την πλατεία Ελευθερίας, υπάρχει ένα μεζεδοπωλείο με πολύ ζεστή παρεΐστικη ατμόσφαιρα και με όλα τα καλούδια της θάλασσας να στολίζουν τα υπέροχα πιάτα του.

Είναι ανοιχτό καθημερινά από το απόγευμα μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα θα είναι ανοιχτά από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, την Μ. Τετάρτη, Μ. Πέμπτη και Μ. Παρασκευή. Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις 22310 39347.

Το «Αμάν οι Εφτά βρύσες» είναι ένα στέκι που θυμίζει νοσταλγικό ταβερνάκι, με νόστιμους μεζέδες, σε σωστή σχέση ποιότητας - τιμής που θα σας εκλπήξουν θετικά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχει αποκτήσει, χρόνια τώρα, πιστούς φίλους και θαμώνες!!!

Η παρεΐστικη ατμόσφαιρα είναι αυτό που κάνει το «Αμάν οι Εφτά βρύσες» ξεχωριστό, αφού όπως χαρακτηριστικά μας είπαν οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού Πάνος και Κατερίνα «Με τους θαμώνες γινόμαστε ένα. Είμαστε φίλοι, δεν τους βλέπουμε σαν πελάτες!»

Οι Live βραδιές με τα ρεμπέτικα έχουν γράψει ιστορία στα στενά της πόλης και θα το διαπιστώσετε και εσείς όταν επισκεφθείτε το «Αμάν οι Εφτά βρύσες».

Ιδιαίτερα τώρα την Άνοιξη, η παρέα στο «Αμάν οι Εφτά βρύσες» μεταφέρεται απ' έξω στον πεζόδρομο... Και η εικόνα γίνεται ακόμη πιο όμορφη με τα τραπεζάκια μέσα στην περατζάδα και την παγωμένη μπύρα να συνοδεύει τους νόστιμους μεζέδες που μας κάνει να ανυπομονούμε να τα απολαύσουμε!

Το «Αμάν οι Εφτά βρύσες» αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το ιδανικό στέκι και για την περίοδο της νηστείας!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση