Ο Θύμιος Καραΐσκος "εκτίθεται" στα social media

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 14:00 Ο Θύμιος Καραΐσκος "εκτίθεται" στα social media

Καλώς σας βρήκα...

Οι καιροί αλλάζουν... ή μάλλον -καλύτερα- διαφοροποιούνται. Παρά τις αντιφάσεις και τα προβλήματα, η εξέλιξη με ταχύτατους ρυθμούς, είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας και εμείς δεν έχουμε παρά να την ακολουθήσουμε.

-Πάντα αγαπούσα να γράφω με το στυλό μου, όμως αυτό δεν με εμπόδισε να μάθω να πληκτρολογώ.

-Πάντα λάτρευα να διαβάζω ξεφυλλίζοντας ένα καλό βιβλίο, όμως δεν με ενόχλησε όταν έπρεπε να διαβάζω και από ένα σύγχρονο tablet.

-Πάντα μου άρεσε να βλέπω μια αγαπημένη κινηματογραφική ταινία στο σινεμά αλλά αυτό δεν με απέτρεψε από το να παρακολουθήσω ένα ωραίο video και από το YouTube.

Είμαι βέβαιος ότι για όλους ήταν και είναι αγαπημένες συνήθειες, όπως επίσης ήταν υπέροχο να στέλνουμε ταχυδρομικά ένα γράμμα σε κάποιο αγαπημένο μας πρόσωπο ή έστω μια ευχετήρια κάρτα, όμως πλέον όλοι μας εξυπηρετούμαστε από την αμεσότητα και την ταχύτητα της αποστολής ενός email ή ενός μηνύματος με ένα κινητό τηλέφωνο.

Γι’ αυτούς ακριβώς και για δεκάδες ακόμη λόγους, πήρα την απόφαση να ανοίξω μια ακόμη πόρτα –αυτή την φορά διαδικτυακή- σε όλους τους παλιούς αλλά και νέους φίλους... δηλαδή σε όλους εσάς. 

Μια «πόρτα» σε αυτό το μέσο που λέγεται Facebook, το οποίο στις ημέρες μας είναι ένα τεράστιο κομμάτι της καθημερινής αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων αλλά και ενημέρωσης.

Ένα ακόμη μέσο που θα μας επιτρέψει να «συνδεόμαστε» καθημερινά, να ανταλάσσουμε ιδέες, απόψεις και προβληματισμούς με άμεσο... στιγμιαίο τρόπο.

Σήμερα εκτός από τη μόνιμα ανοικτή πόρτα του γραφείου μου, ανοίγουμε έναν ακόμη σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας. Όχι για να ακολουθήσουμε τις εξελίξεις αλλά για να είμαστε συμμέτοχοι σε αυτές....

Καλώς σας βρήκα !

instagram.com/efthumioskaraiskos/

facebook.com/profile.php?id=100016024208414

twitter.com/EKaraiskos

facebook.com/Ευθύμιος-Καραΐσκος

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φθιώτιδας
Ευθύμιος Κ. Καραΐσκος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση