Οι Δικηγόροι Λαμίας ενημερώθηκαν για την Εξυγίανση - πτώχευση και εξωδικαστική ρύθμιση των επιχειρήσεων - ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2017 19:11 Οι Δικηγόροι Λαμίας ενημερώθηκαν για την Εξυγίανση - πτώχευση και εξωδικαστική ρύθμιση των επιχειρήσεων - ΦΩΤΟ

H Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Λαμίας, διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 3 Απριλίου 2017, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου της πλατείας Ελευθερίας, μια ενημέρωση προς τους συναδέλφους και τα μέλη της Ενωσης για τα οικονομικά προβλήματα των επιχειρήσεων και τον τρόπο με τον οποίο θα οδηγούνται σε εξωδικαστική ρύθμιση

Με βασικό θέμα λοιπόν την : «Εξυγίανση – πτώχευση και εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων», οι καλεσμένοι και ομιλητές ανέπτυξαν όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζει κανείς για το τι αναφέρει ο νέος νόμος για τις επιχειρήσεις.

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ και δικηγόρος κος Τσαντίλης, μίλησε με θέμα  την  «Διαδικασία Εξυγίανσης κατά τα αρ. 99 επ. του ΠτΚ» και Σχέδιο Νόμου για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων και αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Λέκτορας της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ. και Δικηγόρος κος Βασίλειος Χατζηιωάννου με θέμα  «Η δίκη της πτώχευσης και των προληπτικών μέτρων»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση