Λαμία: Για cool νονούς και στιλάτα πιτσιρίκια… πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 17:22 Λαμία: Για cool νονούς και στιλάτα πιτσιρίκια… πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανα ρούχα και παπούτσια από τις ανοιξιάτικες συλλογές των μεγαλύτερων brands για τα πιο εντυπωσιακά Πασχαλινά δώρα σας.

Little people, high fashion!

Το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ καλωσορίζει το φετινό Πάσχα και την άνοιξη, με μια χαρούμενη, πολύχρωμη, μοντέρνα συλλογή παιδικών ρούχων και παπουτσιών στο παιδικό τμήμα του 3ου ορόφου. Όλες οι κορυφαίες εταιρείες μαζεμένες σε έναν όροφο όπου και  θα βρείτε τα πάντα για παιδιά ηλικίας από 0 μηνών έως 16 χρονών.

Οι συλλογές άνοιξη-καλοκαίρι 2017  είναι όλες εδώ και θα συναρπάσουν τους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας!

Alouette, Marasil, Sprint, Mandarino, Tommy Hilfiger, Matou France, Energiers, Lapin, Μούγερ, Geox, Chief, Camper, Tsakiris Kids, Mexx, Name It, Adidas, Nike, Converse,  Reebok.

Mία ολοκληρωμένη γκάμα σε ρουχαλάκια  και παπουτσάκια, κατάλληλα για όλες τις περιστάσεις της ζωής των παιδιών, από τη γέννηση και τη βάπτισή του ή τις επίσημες εμφανίσεις τους  σε πάρτυ και γιορτές έως… το καθημερινό παιχνίδι!

POLITIKOS_29.03.1735

Dress to impress!

Ανακαλύψτε  στο πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  τις φετινές προτάσεις για την άνοιξη και το καλοκαίρι από τις πιο γνωστές εταιρείες  και χαρίστε στα αγαπημένα σας βαφτιστήρια ρούχα σε απίθανα σχέδια και χαρούμενα χρώματα από υφάσματα υψηλής ποιότητας.

Και  φυσικά για τώρα το Πάσχα, οι νονάδες θα βρείτε εδώ ό,τι ψάχνετε σε παπουτσάκια για τα βαφτιστήρια σας.  Αθλητικά, εσπαντρίγιες και slip-on , μπαλαρίνες και πέδιλα, sneakers για αγόρια και κορίτσια.

Νέα άφιξη: Tsakiris Mallas Kids! H άψογη  ποιότητα και οι ανταγωνιστικές τιμές της αγαπημένης υπογραφής τώρα και για τα παιδιά! Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το corner της στον ΠΟΛΙΤΙΚΟ.

POLITIKOS_29.03.174

POLITIKOS_29.03.176

POLITIKOS_29.03.1720

POLITIKOS_29.03.1726

Ώρα για παιχνίδια και τρέλες!

POLITIKOS_29.03.1748

Παιχνιδιάρικες παιδικές νότες στυλ & άνεσης!

POLITIKOS_29.03.1729

POLITIKOS_29.03.1754

POLITIKOS_29.03.1760

POLITIKOS_29.03.1761

POLITIKOS_29.03.1736

Little people, high fashion!

Extra tips για τα δώρα των νονάδων!

Για αγόρια και κορίτσια:
Sneackers με αυτοκόλλητα σκρατς – Τα πιο stylish παπούτσια της σεζόν! Σχεδόν όλα τα labels έχουν λανσάρει φέτος sneakers με velcro ενώ αυτά σε  λευκό χρώμα είναι το απόλυτο trend. Συνδιάζονται και με καλό παντελόνι  ή φούστα αλλά και με φόρμα. Ειδικά τα αγοράκια που δεν νιώθουν άνετα με τα κορδόνια θα σας λατρέψουν!

Για κορίτσια:
Τούλινες φούστες ή φούστες με βολάν. Για κορίτσια που τους αρέσει να δείχνουν τη θηλυκή και χαριτωμένη πλευρά τους.  Είναι πραγματικά υπέροχες και δίνουν μια ρομαντική διάθεση. Είναι πρωτότυπες και εντυπωσιακές! Μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν με τα πάντα, ακόμα και με ένα απλό t-shirt και αθλητικά τύπου Adidas δημιουργώντας ένα  fashionable outfit για τις μικρές δεσποινιδούλες .

Για αγόρια:
Ντένιμ σαλοπέτες. Για τους μικρούς ήρωες που θέλουν να αισθάνονται άνετοι & χαλαροί, στο παιχνίδι και στο σχολείο. Επιλέξτε κάποια από βαμβάκι άριστης ποιότητας για περισσότερη ανθεκτικότητα. Συνδιάζονται τέλεια  με απλά t-shirts για looks που θυμίζουν ξέγνοιαστες καλοκαιρινές βόλτες στις παραλίες.

Για μωράκια :
 Όλοι γνωρίζουμε πως τα μωρά έχουν ευαίσθητο δερματάκι και μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν διαφόρων ειδών δερματοπάθειες. Γι ‘ αυτό προτιμήστε ρουχαλάκια από επώνυμες εταιρείες , φτιαγμένα από οργανικά υφάσματα, υποαλλεργικά και βαμβακερά που φημίζονται για την ποιότητά τους.

POLITIKOS_29.03.171

Το πολυκατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τους γονείς και όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στη νέα καμπάνια Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017 : Αντριάνα Μ, Απόστολο Σ. , Αργύρη Σ. , Ειρήνη Σ., Μάριο Σ., Κωνσταντίνο Ν. και Χριστίνα Ντ.

 WRARIO

 

 politikos-logo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
Καποδιστρίου & Αμαλίας 2, Λαμία
Τηλ.22310 38604
www.politikos-shop.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση