Ο Θύμιος Καραΐσκος στο Πασχαλινό Bazaar του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 18:17 Ο Θύμιος Καραΐσκος στο Πασχαλινό Bazaar του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Πασχαλινό Bazaar, που διοργάνωσαν τα μέλη του Πνευματικού Κέντρου Ρουμελιωτών του παραστήματος Φθιώτιδας, στήθηκε σήμερα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

«Με τα έσοδα από τις Φιλανθρωπικές δράσεις του Συλλόγου στηρίζουμε άπορες οικογένειες, αλλά κυρίως παιδιά που σπουδάζουν, γι αυτό είναι σημαντικό για εμάς που συμπολίτες μας ανταποκρίνονται όπως και σήμερα που άδειασαν τους πάγκους...», είπε η πρόεδρος κ. Σοφία Κατσούδα - Στεργιοπούλου.

«Η φιλανθρωπία στις ημέρες μας δεν είναι μέσο κοινωνικής προβολής αλλά ούτε και εκδήλωσης. Το φιλανθρωπείν είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα. Θα έλεγα ότι... σχεδόν επιβάλλεται. », δήλωσε ο  ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος, που επισκέφθηκε και φέτος το Πασχαλινό Bazaar, τονίζοντας ότι είμαστε δίπλα και στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που έχει Φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση