Εσύ γνωρίζεις τη νέα μέθοδο που σε απαλλάσσει από το τοπικό πάχος;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 08:16 Εσύ γνωρίζεις τη νέα μέθοδο που σε απαλλάσσει από το τοπικό πάχος;

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και η παραλία σε προκαλεί να περάσεις όμορφα, έχοντας απαλλαγεί από οτιδήποτε μπορεί να σου χαλάει τη διάθεση.

Ενημερώσου για την πιο ανώδυνη και αποτελεσματική μέθοδο που σε απαλλάσσει από το τοπικό πάχος. Είναι το ίδιο αποτελεσματική σε άνδρες και γυναίκες!!!

Δυο ερευνητές από το Harvard δημιούργησαν τη νέα επαναστατική μέθοδο της κρυολιπόλυσης. Η κρυολιπόλυση είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική, ανώδυνη και ταχεία μη επεμβατική μέθοδος με την οποία μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με οριστικό τρόπο το επίμονο τοπικό πάχος της μορφής εκείνης που αντιστέκεται σε όλες τις παραδοσιακές μεθόδους αδυνατίσματος όπως η δίαιτα απώλειας βάρους και η άσκηση, επιτυγχάνοντας έτσι με αναίμακτο τρόπο αποτελέσματα ανάλογα της λιποαναρρόφησης.

Σαν μέθοδος είναι περισσότερο αποτελεσματική σε μικρές περιοχές όπως η κοιλιά, το στομάχι, τα μπράτσα, οι μηροί, τα λεγόμενα ψωμάκια και οι γλουτοί για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του επίμονου τοπικού λίπους, μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε λοιπόν σαν το απόλυτο όπλο μας στην μάχη εναντίον του.

Δείτε στις φωτογραφίες το πριν και το μετά...

Η κρυολιπόλυση ενδείκνυται για άνδρες και γυναίκες . Τώρα μπορείς να δώσεις πραγματικά μια μοναδική και οριστική λύση.

Στο Lipogen Λαμίας (Καραγιαννοπούλου 9)

Τηλεφώνησε τώρα στο 22310 29220 και κλείσε ΔΩΡΕΑΝ ραντεβού γνωριμίας.

Μάθε περισσότερα στο www.lipogen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση