Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εσύ ξέρεις που θα βρεις αυθεντικά Ray Ban στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 18:14 Εσύ ξέρεις που θα βρεις αυθεντικά Ray Ban στη Λαμία;

Καλοκαίρι... Ετοιμάζεσαι για μπάνια και αργότερα για διακοπές. Εννοείται ότι χωρίς γυαλιά δεν πας πουθενά.

Όμως πόσο σωστά είσαι ενημερωμένος/η για τις νέες τάσεις της μόδας στα γυαλιά ηλίου αυτό το καλοκαίρι και πόσο σίγουρος/η είσαι ότι αγοράζεις τα αυθεντικά της αγαπημένης σου μάρκας;

Το κατάστημα οπτικών «Όραση» της Κωνσταντίνας Ρίζου, στο κέντρο της Λαμίας (Βύρωνος 32), με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι ένα από τα πιστοποιημένα σημεία πώλησης αυθεντικών προϊόντων Ray Ban-Luxottica.

Εδώ μπορείς να βρεις όλα τα μοντέλα της αγαπημένης σου εταιρείας Ray Ban, με σήμα γνησιότητας, αλλά και με την απαραίτητη υποστήριξη και αξιόπιστη βοήθεια να κάνεις τη σωστή επιλογή και να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει!

Το κατάστημα «Όραση» διαθέτει το λογότυπο Ray Ban, το οποίο είναι εξειδικευμένο για κάθε σημείο πώλησης. Στο λογότυπο αυτό υπάρχει ένας προσωπικός αριθμός αναγνώρισης, ένας μοναδικός κωδικός, που συνδέεται με το κατάστημα στο Rayban.com.

Ο κωδικός αυτός επιτρέπει στους καταναλωτές να επαληθεύσουν την εγκυρότητα του πιστοποιητικού ψηφιακά και άμεσα, απλά και μόνο σκανάροντάς τον στην εφαρμογή, ενισχύοντας έτσι τη γνησιότητα του προϊόντος σου.

Ζήτησε να ενημερωθείς για τις προσφορές του καλοκαιριού!!!

Στο κατάστημα «Όραση» μπορείς επίσης να βρεις μεγάλες προσφορές σε γυαλιά ηλίου και οράσεως για παιδιά, ενήλικες καθώς και σε φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής.

Τώρα σε προσφορά Ένα ζευγάρι φακών επαφής μάρκας Aqua Clear μαζί με το υγρό τους Aqua Soft, στην τιμή των 13€ (μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Όλα τα επώνυμα οπτικά είναι εδώ!

Στο κατάστημα «Όραση» θα βρεις επίσης και όλα τα νέα μοντέλα από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως Vogue, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren, Arnette, Carrera, Peppe Jeans και Super dry, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Η υπεύθυνη Κωνσταντίνα Ρίζου, επιστημονικά καταρτισμένη οπτικός-οπτομέτρης, διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία για να σου προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για την όρασή σου.

Με πιστότητα στην εκτέλεση συνταγής και εγγύηση προσαρμογής, ιδιαιτέρως στα πολυεστιακά γυαλιά, μπορείς να της εμπιστευθείς την υγεία των ματιών σου

Για την υγεία των ματιών σου και τις καλύτερες προσφορές, σε όλα τα επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως, καθώς επίσης και σε φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, τώρα μπορείς να εμπιστευθείς το κατάστημα οπτικών «Όραση» στη Λαμία!

«Όραση» οπτικά - φακοί επαφής
Κωνσταντίνα Ε. Ρίζου , Διπλ. οπτικός - οπτομέτρης
Βύρωνος 32, Λαμία
Τηλ. 2231030083