Ποιοι θα ειναι φέτος τα «10» στη Λαμία? (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Ιουνίου 2017 22:12 Ποιοι θα ειναι φέτος τα «10» στη Λαμία? (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ήταν όλοι εκεί στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.. Στη βράβευση που έκανε η Περιφέρεια Στερεάς για τους πρωταθλητές, που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα, και η ομάδα της πόλης θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην Α' Εθνική.

«Είμαστε όλοι εδώ να βραβεύσουμε και να τιμήσουμε την ομάδα για την ιστορική της άνοδο στη Super League. Μια άνοδος που αποτελεί ύψιστη τιμή για την πόλη, το Νομό, την Περιφέρεια. Βραβεύουμε τους άριστους. Την ομάδα που μας έκανε υπερήφανους. Τον οραματιστή της μεγάλης αυτής επιτυχίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου και το Δ.Σ. της ομάδας, τον αρχιστράτηγο, Μπάμπη Τεννέ και τους παίκτες. Πολλά συγχαρητήρια και ευχόμαστε νέες επιτυχίες στη μεγάλη κατηγορία», είπε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου πρόσφερε στον Αντιπεριφερειάρχη και τον Περιφερειάρχη μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και από μια φανέλα της ομάδας με το Νο 10. Τη φανέλα για λογαριασμό του Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος απουσίαζε από τη γιορτή λόγω πένθους, την παρέλαβε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση βράβευσης του ΠΑΣ Λαμία από την Περιφέρεια Στερεάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση