Λαμία: Τα πρώτα επιδοτούμενα αυτοκίνητα CNG φυσικού αερίου από το "Gas Service Τσόγκας" είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 08:16 Λαμία: Τα πρώτα επιδοτούμενα αυτοκίνητα CNG φυσικού αερίου από το "Gas Service Τσόγκας" είναι γεγονός!

Ακόμη μια σειρά 10 αυτοκινήτων για Εγκατάσταση Συστήματος Φυσικού Αερίου Κίνησης από τον Διονύσιο Τσόγκα.

Το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείου Φυσικού Αερίου Κίνησης ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΣΟΓΚΑΣ, μέλος του Δικτύου GAS SERVICE, ολοκλήρωσε  μια σειρά από Εγκαταστάσεις Συστήματος Φυσικού Αερίου Κίνησης.

Μέσω του Προγράμματος Επιδότησης που παρέχει το GAS SERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ, κατά το οποίο επιδοτείται το κόστος Εγκατάστασης σε ποσά από 992€ έως 3.000€, πολλοί Επαγγελματίες έσπευσαν να εντάξουν τα εταιρικά τους οχήματα στο Πρόγραμμα Επιδότησης, μέσω του Εξουσιοδοτημένου & Πιστοποιημένου Συνεργείου GAS SERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ, το μοναδικό Εξουσιοδοτημένο για το πρόγραμμα επιδότησης Συνεργείο στην Λαμία.

Ήδη στην GAS SERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ έχουν μετατραπεί μέσω του επιδοτούμενο προγράμματος αρκετά οχήματα, όπως Mercedes C180, AUDI A4, Seat Inca, VW Transporter, BMW 518, BMW 520, Renault Traffic,Subaru Forester και πολλά ακόμη οχήματα.                                                     

Η τεράστια οικονομία που παρέχει το Φυσικό Αέριο Κίνησης (65% φθηνότερο από την βενζίνη), σε συνδυασμό με το Πρόγραμμα Επιδότησης, δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους να στοχεύσουν σε μια επένδυση που θα μειώσει άμεσα και πολύ το κόστος κίνησης των εταιρικών τους οχημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το GAS SERVICE ΤΣΟΓΚΑΣ στο www.tsoggas.gr ή επικοινωνήστε μαζί του στο 22310 31440 και 6978486353.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ
 
ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ
 
ΣΥΣΤΟΙΧΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ
 
ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑΤΑ
 
 
 
 
Διονύσης Τσόγκας
Technical cars  Service Τσόγκας
phone: 22310-31440  m: 6978486353 
address: 1o ΧΛΜ ΛΑΜΙΑΣ-ΦΡΑΝΤΖΗ 
 
certificate by
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση