Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οι νέες γεύσεις της Ασιατικής κουζίνας είναι γεγονός!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017 18:12 Λαμία: Οι νέες γεύσεις της Ασιατικής κουζίνας είναι γεγονός!
- Έφτασαν στη Λαμία και σας προκαλούν να τις δοκιμάσετε
- Γνωρίστε τα νέα ξεχωριστά πιάτα του Wok n roll
- Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε κουπόνια.
 
Νέα πιάτα και νέος διαγωνισμός για να τα δοκιμάσεις πρώτος, δωρεάν! Δήλωσε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρεις στο τέλος του άρθρου.
 
Πρόσφατα μιλήσαμε για τη νέα HOT κουζίνα της πόλης. Τώρα ήρθε η ώρα να... ξαναμιλήσουμε. Αφορμή, τα νέα ξεχωριστά πιάτα που σίγουρα θέλεις να δοκιμάσεις.

Για κάποιους ξεκίνησε ως πειραματισμός με μια νέα κουζίνα, για άλλους ως η αφορμή να απολαύσουν τη κουζίνα που τόσο έλειπε από τη Λαμία. Το σίγουρο είναι πως το WOK n' ROLL έγινε μέσα σε μόλις 2 μήνες η λατρεμένη συνήθεια στο φαγητό της πόλης.

Από αυτή την εβδομάδα ο κατάλογος εμπλουτίστηκε με νέες γευστικές επιλογές. Εμείς τις δοκιμάσαμε, εντυπωσιαστήκαμε και στις παρουσιάζουμε παρακάτω.

ΝΕΕΣ ΣΑΛΑΤΕΣ
Μη σε ξεγελούν τα μαχητικά τους ονόματα. Οι νέες σαλάτες είναι ασφαλείς για τον ουρανίσκο σου και σίγουρα θα θες να τις "δοκιμάζεις" ξανά και ξανά!

Σαλάτα "Νιο" με κοτόπουλο, babycorn, σουσάμι, baby λαχανικά και εξωτική dresing mango.

Σαλάτα "Τάι" με iceberg, σολομό, pickled ginger, τραγανό κρεμμύδι και dresing αβοκάντο.

 

ΝΕΑ SPECIAL ΠΙΑΤΑ
Αν αυτό το καλοκαίρι ψάχνεις για νέες, ελαφριές γεύσεις, τότε θα τις βρεις στα νέα πιάτα του WOK n' ROLL. Λαχταριστό κοτόπουλο ή χοιρινό ψαρονέφρι, μαγειρεμένα στο γουόκ μαζί με φρέσκα λαχανικά και γευστικές σάλτσες που απογειώνουν τη γεύση. Όλα τους συνοδεύονται από αφράτο ρύζι ατμού.

Σετσουάν κοτόπουλο & Σετσουάν χοιρινό
Τρυφερά κομμάτια κοτόπουλο ή  κομμάτια χοιρινού (ψαρονέφρι) μαγειρεμένα στο γουόκ μαζί με πιπεριές, μανιτάρια, κρεμμύδι και φιστίκι. Συνοδεύεται με ανάμεικτο ρύζι ατμού τζάσμιν & μπασματι.                                         

Τεριγιάκι κοτόπουλο & Τεριγιάκι χοιρινό  
Τρυφερά κομμάτια κοτόπουλο ή κομμάτια χοιρινού (ψαρονέφρι) μαγειρεμένα στο γουόκ μαζί με σουσάμι, τεριγιάκι, τραγανό κρεμμύδι. Συνοδεύεται με ανάμεικτο ρύζι ατμού τζάσμιν & μπασματι.

Γλυκόξινο κοτόπουλο &  Γλυκόξινο χοιρινό
Τρυφερά κομμάτια κοτόπουλο ή  κομμάτια χοιρινού (ψαρονέφρι) μαγειρεμένα στο γουόκ μαζί με πιπεριές, κρεμμύδι, κάσιους και ανανά. Συνοδεύεται με ανάμεικτο ρύζι ατμού τζάσμιν & μπασματι.

 

NEA NOODLES
Αν ξέρεις από noodles (νουντλς) τότε σίγουρα ξέρεις και τα mendake noodles. Τα δημοφιλή noodles είναι η νέα προσθήκη στον κατάλογο noodles του wok n roll και τώρα μπορείς να τα φτιάξεις με τα υλικά της επιλογής σου.

Όπως μας είχαν υποσχεθεί οι υπεύθυνοι από τη πρώτη φορά που τους συναντήσαμε στο Wok n' ROLL: Το «WOK n' ROLL» ήρθε και προσφέρει δωρεάν ταξίδι σε μακρινούς προορισμούς γεύσεων και αυτό το καλοκαίρι οι αναχωρήσεις είναι καθημερινές από τις 12:00 – 01:00 από  Αποστόλου Κουνούπη 7.

Το LamiaReport εξασφάλισε κουπόνια για να δοκιμάσεις πρώτος τα νέα πιάτα. Δήλωσε συμμετοχή στη παρακάτω φόρμα, μπες στη κλήρωση, κέρδισε 5ευρα κουπόνια από το WOK n' ROLL για online παραγγελία από το YouDelivery.gr. Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Τετάρτη 21/6.

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

«WOK n' ROLL»
Απ. Κουνούπη 7 (πεζόδρομος πλατείας Ελευθερίας), Λαμία

facebook | instagram | www.woknroll-lamia.gr

Τηλ Delivery: 2231100707
Κατάλογος Delivery
online Delivery μέσω YouDelivery.gr