Coffee Lab: Εσύ ξέρεις που βρίσκεται το cafe της γνωστής αλυσίδας που ήρθε και στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 08:04 Coffee Lab: Εσύ ξέρεις που βρίσκεται το cafe της γνωστής αλυσίδας που ήρθε και στη Λαμία;

Αν είσαι λάτρης του ποιοτικού καφέ, ενδέχεται να το είχες ήδη εντοπίσει σε κάποια άλλη πόλη της Eλλάδας.

Τώρα όμως βρίσκεται και στη Λαμία με ένα κατάστημα, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και βρίσκεται στην περιοχή της Νέας Άμπλιανης και συγκεκριμένα στην οδό Καβάφη 14, κοντά στην Αγία Παρασκευή.

Το Coffee Lab αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες αλυσίδες καφέ στη χώρα και ανήκει στο Τρίτο κύμα του Καφέ (third-wave coffee) έχοντας ως έμφαση την υψηλή τεχνογνωσία, τους άριστα εκπαιδευμένους baristi και τα ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin).

Το ξεχωριστό design θα κεντρίσει τη προσοχή σου, ενώ ενδέχεται να "κολλήσεις" από τη ποικιλία επιλογών που θα βρεις σε προϊόντα καφέ, σνακς, λιχουδιές, φυσικούς χυμούς, smoothies και άλλες λαχταριστές επιλογές.

Προτιμάς τα απλά πράγματα; Δοκίμασε έναν Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino επιλέγοντας τη ποικιλία καφέ που σου ταιριάζει. Θέλεις κάτι γλυκό; Γεύσου ένα λαχταριστό Choco Ball. Είσαι "τύπος  Τσάι"; Ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς από τις εκλεκτές γεύσεις και τον ξεχωριστό τρόπο παρασκευής τσαγιού.

Τo Coffee Lab βρίσκεται στην οδό Καβάφη 14 στη Λαμία και λειτουργεί καθημερινά 7:00 - 22:00 (Σάββατο 5:00 - 24:00, Κυριακή 5:30 - 24:00).

Για τους βιαστικούς πελάτες υπάρχει πάντα και η επιλογή του Delivery που προσφέρεται καθημερινά 7:00π.μ. με 22:00μ.μ. τηλεφωνικά στο 2231 031700.

Το Delivery εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της πόλης μέσω Delivery χωρίς ελάχιστη τιμή παραγγελίας.


Καβάφη 14, Λαμία
Ανοιχτό καθημερινά 5:00 - 24:00
Delivery: 6:30 - 22:00
τηλ: 2231 031700
FACEBOOK: Coffee Lab Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση