Το πιο αθλητικό «Nisi» είναι εδώ... στις Ράχες!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 11:03 Το πιο αθλητικό «Nisi» είναι εδώ... στις Ράχες!

Κι όμως... το πιο αθλητικό NISI, βρίσκεται στην Παραλία Ραχών - NISI Sports Zone - Train Different!

Ο νέος Πολυχώρος NISI στην Παραλία Ραχών βάζει για τα καλά τον αθλητισμό στο καλοκαίρι μας. Το NISI SPORTS ZONE απευθύνεται σε όλους (από 4,5 ετών και πάνω) και αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση  “προπόνησης - ευχαρίστησης” μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα από την θάλασσα.
 
Εξειδικευμένοι γυμναστές με πολύχρονη πείρα, εγκαταστάσεις άμμου Διεθνών Προδιαγραφών και πολλά άλλα σε  περιμένουν στο NISI για να δώσουν άλλη διάσταση στον τρόπο εκγύμνασης σου αυτό το καλοκαίρι.
 
 
Ας δούμε όμως αναλυτικά  τι μπορείς να βρεις στο NISI SPORTS ZONE?
 
MINI TENNIS: Ακαδημία Εκμάθησης tennis για παιδιά 4,5 έως 8 ετών κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:00 – 21:00. (Υπεύθυνη Προγράμματος Σπηλιοπούλου Μελίτα)
 
Εξοπλισμό Ping Pong για να παίξουμε με την παρέα μας ή μπορούμε να συμμετάσχουμε στα τουρνουά ping pong που διοργανώνουν οι υπεύθυνοι του Πολυχώρου. (Ήδη η 1η διοργάνωση NISI PING PONG TOUR  ξεκίνησε)
 
 
Εγκαταστάσεις OPEN GYM: Μαθήματα ατομικά ή σε γκρουπ για τους λάτρεις του γυμναστηρίου. Ήδη τα πρώτα τμήματα έχουν ξεκινήσει και το πρόγραμμα είναι ως εξής:
 
  • INTERVAL TRAINING - Κάθε Τετάρτη  19:30
  • PILATES - Κάθε  Παρασκευή 19:00
  • YOGA - Κάθε  Σάββατο 9:30
 
Επίσης στο χώρο του Open Gym υπάρχει πολυόργανο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ελευθέρα από τον καθένα. (Υπεύθυνη προγραμμάτων Χριστοπούλου Ευδοκία)
 
 
BEACH VOLLEYΧώρος  3  γηπέδων με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να έρθετε να διασκεδάσετε με την παρέα σας ή να συμμετάσχετε στα τουρνουά beach volley που διοργανώνονται από τους υπευθύνους του  Πολυχώρου.
 
Ακαδημίες εκμάθησης beach volley για Αρχάριους – Προχωρημένους – Παιδιά – Ενήλικες κάθε ΤΡΙΤΗ – ΠΕΜΠΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-21:00 (Υπεύθυνος Παπαθωμόπουλος Θοδωρής)  
 
 
BEACH TENNIS: Χώρος 3 γηπέδων με τον απαραίτητο εξοπλισμό για να έρθετε να διασκεδάσετε με την παρέα σας ή να συμμετάσχετε στα τουρνουά beach tennis που διοργανώνονται από τους υπευθύνους του Πολυχώρου.
 
Ακαδημίες εκμάθησης beach tennis για  Αρχάριους – Προχωρημένους – Παιδιά – Ενήλικες κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19:00-21:00  (Υπεύθυνος Ουρανίδης Φίλιππος).
 
 
BRAZILIAN  JIU  JITSUΑκαδημία εκμάθησης Jiu Jitsu για μικρούς και μεγάλους κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 19:00 – 21:00.  (Υπεύθυνος Προγράμματος Τσιούτας Κωνσταντίνος)
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22380 31809 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
 
«Nisi Πολυχώρος»
Θέση: Άγιος Ιωάννης, Παραλία Ραχών
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση