Λαμία: Μια όαση για μικρούς και μεγάλους μέσα στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 09:00 Λαμία: Μια όαση για μικρούς και μεγάλους μέσα στην πόλη!

Πολυχώρος "Πολιτεία" στον Άγιο Λουκά: Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ... για καφέ, ποτό, φαγητό, εκδηλώσεις, παιδότοπος!

Είναι πολύ σημαντικό τώρα το καλοκαίρι να έχεις ένα δροσερό μέρος μέσα στην πόλη, όπου θα μπορείς καθημερινά να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις.

Έναν χώρο για όλα τα γούστα και προσαρμοσμένο στις ανάγκες μικρών και μεγάλων, που σε βοηθάει να ξεφύγεις από το άγχος της καθημερινότητας.

Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας αποτελεί ο πολυχώρος «Πολιτεία» στον  Άγιο Λουκά.

Τόσο κοντά και τόσο ήσυχα, μακριά από το θόρυβο της πόλης αλλά και σε απόσταση αναπνοής, ο πολυχώρος «Πολιτεία» μας προσφέρει μοναδικές στιγμές στο πιο όμορφο σημείο της πόλης μας.

Στον παιδότοπο...

Οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ, το ποτό ή το φαγητό τους, χωρίς το άγχος της φύλαξης των παιδιών.

Οι μικροί μας φίλοι, μπορούν να απολαύσουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς στον εδικά διαμορφωμένο παιδότοπο του Αγίου Λουκά.

Μέσα από άφθονο παιχνίδι και κεφάτη ατμόσφαιρα, τα όνειρα των παιδιών γίνονται πραγματικότητα σε ένα χώρο προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους για ψυχαγωγία.

Με παιχνίδια για όλες τις ηλικίες, κάθε παιδί θα διασκεδάσει με την ψυχή του!

Είναι επίσης ιδανικός χώρος για διοργάνωση παιδικών πάρτι και πάρτι γενεθλίων.

Στον πολυχώρο «Πολιτεία», σε ένα μοναδικό περιβάλλον, μπορείς να απολαύσεις τον νέο εξαιρετικής ποιότητας καφέ, «Hausbrandt», καθώς επίσης γευστικά πιάτα με παγωμένη βαρελίσια μπύρα, αλλά και δροσερά ποτά και κοκτέιλ με υπέροχη θέα το κάστρο της πόλης και όχι μόνο!

Επίσης αξίζει να δοκιμάσεις τις υπέροχες δροσιστικές σαλάτες, πίτσες, ζυμαρικά, κρέπες, σουβλάκια, Club Sandwich, ποικιλίες κρεατικών και άλλα πιάτα, που μπορείς να τα γευτείς σε όλους τους χώρους του καφέ,  με την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού του Πολυχώρου «Πολιτεία»

Και το καλοκαίρι... Πολυχώρος «Πολιτεία», μία ανάσα δροσιάς για μικρούς και μεγάλους!

Ελάτε στην παρέα μας στο facebook.com/politeia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση