Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρε μέρος στο νέο super διαγωνισμό του Nisi Πολυχώρος και του LamiaReport.gr στο facebook!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2017 18:32 Πάρε μέρος στο νέο super διαγωνισμό του Nisi Πολυχώρος και του LamiaReport.gr στο facebook!
Είστε έτοιμοι για μια δωρεάν καλοκαιρινή εξόρμηση στη φύση;
 
Κάντε #Like στη σελίδα του Nisi Πολυχώρος στο facebook, #share τον διαγωνισμό και πάρτε μέρος στο νέο super Διαγωνισμό του LamiaReport.gr και του Πολυχώρου Nisi για να κερδίσετε δωρεάν διαμονή με τη σκηνή σας στο χώρο του Camping για 2 διανυκτερεύσεις μέσα στον Αύγουστο!
 
Ο διαγωνισμός λήγει την Πέμπτη 3 Αυγούστου
 

Nisi - Ένας νέος πολυχώρος που δεν έχει καμία σχέση με όσους ξέρετε μέχρι σήμερα
 
Αθλητισμός. Δημιουργία. Έμπνευση. Είναι κάποιες από τις λέξεις που χαρακτηρίζουν το «Nisi», έναν πολυχώρο διαμάντι, με διαμονή, στο κέντρο της Ελλάδας!
 


Στην ανατολική Φθιώτιδα, δίπλα στην εθνική οδό, στις Ράχες, σε ένα καταπράσινο, υπέροχο περιβάλλον, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, θα βρούμε όλοι μας το «Nisi» που αναζητούμε!
Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22380 31809 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 
«Nisi Πολυχώρος»
Θέση: Άγιος Ιωάννης, Παραλία Ραχών
Facebook: Nisi Πολυχώρος
www.nisi.com.gr