Βίντεο: Ο Λαμιώτης αθλητής πολεμικών τεχνών, Ηλίας Δικέλης, σε μία εντυπωσιακή νίκη στο κλουβί!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017 15:16 Βίντεο: Ο Λαμιώτης αθλητής πολεμικών τεχνών, Ηλίας Δικέλης, σε μία εντυπωσιακή νίκη στο κλουβί!

Όπως είχαμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο, ο Ηλίας Δικέλης της Black Belt Academy/Draculino Team και του ιατρικού team της Νάντιας Χάδου, υπερασπίστηκε την επαγγελματική του ζώνη στο MMA Challenge Pro της Θεσσαλονίκης στις 23 Απριλίου 2017, κερδίζοντας με υποταγή (τριγωνικό πνιγμό) τον κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερο αντίπαλό του Μανώλη Σαββίδη.

Ο Ηλίας, στην τελευταία τάξη του λυκείου θα ασχοληθεί αυστηρά με τις πολεμικές τέχνες, αφού εξασφάλισε την εισαγωγή του στα Πανεπιστήμια της χώρας άνευ πανελληνίων εξετάσεων λόγω της παγκόσμιας διάκρισης που κέρδισε το Μάρτιο του 2017.

Να σημειωθεί ότι ο αγώνας έκλεισε με την στήριξη της Qpro management.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η επαγγελματική λήψη του αγώνα του, απολαύστε τον…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση