Δύο μεγάλες προσφορές για το αυτοκίνητό σας από το «Kris - Karras» για το Σεπτέμβριο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 07:44 Δύο μεγάλες προσφορές για το αυτοκίνητό σας από το «Kris - Karras» για το Σεπτέμβριο

Για βιολογικό πλύσιμο και αντικατάσταση ουρανού μόνο στο «Kris - Karras»!!! ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ καθαρισμός αυτοκινήτου μόνο 59€ και ΔΩΡΟ το υγρό εξωτερικό κερί - Αντικατάσταση ουρανού μόνο 99€ !!!

Τώρα που πέρασε το καλοκαίρι και ήρθε το Φθινόπωρο, είναι η κατάλληλη εποχή για ένα καλό βιολογικό πλύσιμο στο αυτοκίνητό μας, αλλά και η ευκαιρία να αντικαταστήσουμε και το πολυκαιρισμένο ύφασμα στον ουρανό του αυτοκίνητου μας.

Το κατάστημα «Kris - Karras» στη Λαμία είναι η ιδανική επιλογή και για τα δυο. Δεν μένει πάρα να επισκεφθείτε για να το διαπιστώσετε.

Αντικατάσταση ουρανού

Στο εργαστήριο μας αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση του υφάσματος στον ουρανό του αυτοκινήτου σας. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι :

  • Αποξήλωση του ουρανού από το αυτοκίνητο.
  • Καθαρισμός του χαρτονιού.
  • Τοποθέτηση νέου υφάσματος .
  • Επανατοποθέτηση στο αυτοκίνητο.

Όταν υπάρχουν κάποιες ιδιαιτερότητες της οροφής του αυτοκινήτου σας, π.χ. ηλιοροφή κ.λπ. ή για πολύ επιβαρυμένες περιπτώσεις με μεγάλη φθορά η τιμή διαμορφώνεται αναλόγως.

Καθάρισέ το ΤΩΡΑ στο «Kris - Karras»!!!

Γιατί στο «Kris - Karras | car-wash» χαρίζουμε στο αυτοκίνητό σου την ιδιαίτερη προστασία και φροντίδα που χρειάζεται, φιλικά και οικονομικά!

-Το πλυντήριο αυτοκινήτων «Kris - Karras» με την πολυετή παρουσία του στο χώρο της περιποίησης των αυτοκινήτων, σας περιμένει ειδικά τώρα που τα καθίσματα του αυτοκινήτου σας το έχουν ανάγκη, από τη θάλασσα και την αλμύρα, για τον καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ σε οικονομική τιμή, η οποία καθορίζεται και διαμορφώνεται ανάλογα με την κατάσταση του αυτοκινήτου....

Βιολογικός Καθαρισμός

Super ΠΡΟΣΦΟΡΑ για μόνο για το μήνα Σεπτέμβριο και κατόπιν ραντεβού: ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ καθαρισμός αυτοκινήτου μόνο 59€ και ΔΩΡΟ το υγρό εξωτερικό κερί !!!

Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει ο ολικός βιολογικός καθαρισμός:

- Καθάρισμα σε κολόνες, πλαϊνά, καθίσματα και ζώνες ασφαλείας
- Συντήρηση και γυάλισμα πλαστικών και ελαστικών τμημάτων
- Καθαρισμός και συντήρηση δερμάτινων επενδύσεων
- Καθαρισμός τζαμιών
- Καθαρισμός ταπέτων και ταπετσαρίας πατώματος
- Πορτμπαγκάζ
- Και φυσικά ένα super Car Wash εξωτερικό

Απαιτείται κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο: 22310 67468.

Μάθετε περισσότερα για το «Kris - Karras | car-wash»

-Ανοιχτά από τις 8:00΄ το πρωί μέχρι τις 8:00' το απόγευμα!

-πλύσιμο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ & ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΝΟ 15,00 ΕΥΡΩ!!!!!

-Πλύσιμο στο χέρι και όχι με βούρτσες.....

-Στο «Kris - Karras | car-wash» μπορείτε να κάνετε βιολογικό καθαρισμό και απολύμανση του αυτοκινήτου σας, με τα καλύτερα και ποιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς!!!

-Μπορείτε επίσης να καθαρίσετε & να συντηρήσετε το δέρμα του αυτοκινήτου σας από την φθορά του χρόνου με προϊόντα της 3Μ.

-Ανανεώστε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με και κάντε το καινούργιο με τα γυαλιστικά κεριά του kris-karras

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 22310 - 67468 ή επισκεφθείτε μας στις εγκαταστάσεις μας,
στην είσοδο της πόλης, δίπλα από το "s/m Μαρινόπουλος" (κοντά στη διασταύρωση της Ξηριώτισσας).

 

Εσύ πλένεις το αυτοκίνητό σου στο  kris-karras car-wash;

«Kris - Karras»
Ανδ. Παπανδρέου και Τασ. Ισαάκ - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67468
Facebook: KRIS-KARRAS.gr

kris-karras.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση