Λαμία: Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα ελαστικά σου;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017 10:02 Λαμία: Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα ελαστικά σου;

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να αλλάξετε τα ελαστικά στο αυτοκίνητό σας και ταυτόχρονα να μπείτε και στην κλήρωση για ένα από τα 40 iPhone 7, που κληρώνει η MICHELIN !!!

Ελάτε τώρα στο πιστοποιημένο από τη Michelin κατάστημα ελαστικών "Αντώνης Κουτσογιάννης" στη Λαμία (1ο χλμ. Λαμίας - Φραντζή), για να κάνετε δωρεάν προληπτικό έλεγχο 8 σημείων στο όχημά σας για να κυκλοφορείτε με ασφάλεια και να γνωρίζετε μετά από πόσα χιλιόμετρα θέλουν αλλαγή τα ελαστικά που "φοράτε".

Ταυτόχρονα ενημερωθείτε για τις προσφορές που "τρέχουν" μέχρι τις 31 Οκτωβρίου!

Προσφορά για επιβατικά

Με κάθε αγορά 4 καλοκαιρινών ελαστικών MICHELIN, από 1η Σεπτεμβρίου μέχρι 31 Οκτωβρίου 2017, συμμετέχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα από τα 40 κινητά iPhone 7 !!!

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Προσφορά για φορτηγά και λεωφορεία

Με κάθε νέο ελαστικό MICHELIN για φορτηγά και λεωφορεία που θα αγοράσετε μεταξύ 1ης Σεπτεμβρίου και 31 Οκτωβρίου 2017 κερδίζετε μία δωροεπιταγή 20€ για καύσιμα.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ

Στο κατάστημα ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ μπορείτε να κάνετε για οποιοδήποτε τύπο οχήματος τα παρακάτω:

-Επισκευή οποιουδήποτε τύπου ελαστικού
-Ζυγοστάθμιση
-Αγορά και τοποθέτηση ελαστικών
-Αγορά και τοποθέτηση Αμορτισέρ
-Αγορά και τοποθέτηση Ζαντών

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22310-38537 (κατάστημα - Αντώνης Κουτσογιάννης).

facebook: Κουτσογιάννης Ελαστικα

Καλό Φθινόπωρο... με ασφάλεια στο δρόμους!!!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση