Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μονόπετρο δαχτυλίδι: Για τρελές προτάσεις γάμου και όχι μόνο!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 12:24 Μονόπετρο δαχτυλίδι: Για τρελές προτάσεις γάμου και όχι μόνο!

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια είναι μεγάλη ιστορία, όπως μεγάλη υπόθεση είναι και οι προτάσεις γάμου. Γι’ αυτό και ο κόσμος τρελαίνεται να ακούει ρομαντικές ή και τρελές ιστορίες για άνδρες που ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο, βρήκαν το θάρρος και τελικά έκαναν την πολυπόθητη ερώτηση: «Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;»

Δεν είναι λίγες οι εντελώς «κουφές» προτάσεις γάμου που έχουν κάνει ανά διαστήματα πολλοί άνδρες, σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσουν τη γυναίκα των ονείρων τους, αλλά και να γράψουν με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία των πιο απίθανων προτάσεων γάμων! Άλλοι πάλι απλώς ήθελαν να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας μια αίσθηση… κινηματογραφικής ταινίας στις προτάσεις τους!

Χωρίς υπερβολή, έχουμε δει να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα! Για παράδειγμα ένα ζευγάρι στις ΗΠΑ, όπου ο άνδρας στα γενέθλια της κοπέλας του, έκλεισε εισιτήρια μια σχεδόν διαστημική βόλτα με το ειδικά σχεδιασμένο Μπόινγκ 727, το οποίο πετάει ανάμεσα στα 24.000 με 35.000 πόδια και πιάνει μηδενική βαρύτητα! Παρότι ανησυχούσε αρχικά μήπως το μονόπετρο δαχτυλίδι αρχίσει να αιωρείται, τελικά όλα κύλησαν… διαστημικά ωραία, η πρόταση έγινε στον αέρα και σήμερα, δέκα χρόνια μετά, ζούνε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Τον ουρανό, αλλά με διαφορετικό τρόπο αυτή τη φορά, επέλεξε και ένας ακόμα επίδοξος γαμπρός, που ήθελε να μείνει στην ιστορία. Στη δική του περίπτωση, η πρόταση γάμου έγινε δευτερόλεπτα πριν… πέσουν στο κενό σε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο από τα 20.000 πόδια! Αν ήθελε η γυναίκα, ας έλεγε όχι!

Κι αν οι δύο προηγούμενοι επέλεξαν να ζήσουν… επικίνδυνα, ο επόμενος τύπος διάλεξε διαφορετικό τρόπο για να στείλει την αδρεναλίνη στα ύψη! Με την τότε κοπέλα του να βρίσκεται στο σινεμά και να παρακολουθεί ένα από τα τρέιλερ που παιζόταν πριν την έναρξη της ταινίας, εμφανίστηκε αυτός στην οθόνη να περνάει ένα σωρό εμπόδια για να φτάσει στο σινεμά που βρισκόταν η ίδια εκείνη τη στιγμή. Όταν στο τρέιλερ άνοιγε την πόρτα για να μπει μέσα στο σινεμά, πράγματι μπήκε από την κανονική είσοδο, τα φώτα άναψαν, αυτός γονάτισε, έβγαλε το μονόπτερο δαχτυλίδι από την τσέπη του και έκανε την πρόταση. Φυσικά και πέτυχε το σκοπό του, οποίος πέρα από το «ναι» της καλής του ήταν ένας ακόμα, όπως είπε και ο ίδιος: «να κάνει τις ταινίες να τον ζηλέψουν»!

Το πιο εντυπωσιακό από όλα, όμως, το έκανε ένας πολύ θαρραλέος τύπος στις ΗΠΑ. Μπορεί να μην πήδηξε στο κενό, μπορεί να μην έκανε γυρίσματα σαν σε ταινία, αλλά είχε το θάρρος να προτείνει σε αγώνα μπέιζμπολ μπροστά σε ένα ολόκληρο γήπεδο κατάμεστο από 80.000 κόσμο και φυσικά με τηλεοπτική κάλυψη! Ο άνδρας αυτός είχε συνεννοηθεί με τους αρμόδιους και τα μάτριξ του γηπέδου στράφηκαν πάνω του σε κάποιο τάιμ-άουτ. Με όλα τα βλέμματα πάνω τους, έβγαλε το μονόπετρο δαχτυλίδι και είπε τη γνωστή ερώτηση! Η γυναίκα δέχθηκε, αλλά φήμες λένε ότι ακόμα να συνέλθει από το ευχάριστο σοκ!

Φυσικά δεν σημαίνει ότι το μονόπετρο δαχτυλίδι είναι ιδανικό μόνο για μια πρόταση γάμου. Αρκεί να αγαπά κανείς την κοπέλα ή τη γυναίκα του και όποτε αποφασίσει να της χαρίσει ένα λαμπερό δώρο που θα ακτινοβολεί τα συναισθήματά του για εκείνη, το μονόπετρο θα αποτελεί πάντα μια αξιόπιστη επιλογή!

Αξιόπιστη, όπως και το kosmima24.gr, που ξέρει από καλό μονόπετρο δαχτυλίδι. Με την πολυετή πείρα που μας διακρίνει σταθερά στις επιλογές σας, σας καλούμε στην πληθωρική έκθεσή μας από πολλάσχέδια σε μονόπετρα δαχτυλίδια κάθε αισθητικής άποψης,τεχνοτροπίας και εύρους τιμών. Κάθε δαχτυλίδι από το kosmima24.gr συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά πετρών,εγκεκριμένα με τη σφραγίδα των πιο εξειδικευμένων επαγγελματιών γεμολόγων και τα πιο γνωστών ινστιτούτων, όπως μεταξύ άλλων, το HRD και το IGI.
Προσαρμόζουμε την τιμήτου μονόπετρου δαχτυλιδιού της επιλογής σας στα 9 ή τα 14 καράτια, διαφοροποιώντας μόνο από το βάρος του και φυσικά, τροποποιώντας το σχέδιο ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Πριν από κάθε παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλεται δωρεάν μετρητή δαχτύλου προκειμένου να πετύχουμε το νούμερο που χρειάζεται και όταν όλα είναι έτοιμα, αρχίζουμε από την υλοποίηση μέχρι την τελική παράδοση, εντελώς δωρεάν εκεί που εσείς επιθυμείτε! Μήπως να το στείλουμε κατευθείαν για μια πρόταση γάμου στην αγαπημένη σας; Εσείς αποφασίζετε!