Λαμία: Το «Ζυμάρι» μπήκε στη ζωή μας και... αξίζει να το δοκιμάσετε!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Οκτωβρίου 2017 18:04 Λαμία: Το «Ζυμάρι» μπήκε στη ζωή μας και... αξίζει να το δοκιμάσετε!

Χειροποίητα προϊόντα με... παραδοσιακό «Ζυμάρι»!!!

Άνοιξε στην οδό Αθηνών 39, στη Λαμία και ήρθε για να αλλάξει ότι ξέραμε ως τώρα για τα χειροποίητα παραδοσιακά προϊόντα.

Προϊόντα ζύμης αξεπέραστης ποιότητας, με τα πιο αγνά υλικά και τις κορυφαίες πρώτες ύλες.

Συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά και είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε.



Το κατάστημα χειροποίητων προϊόντων «Ζυμάρι», είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και με στόχο την παραγωγή σπιτικών, παραδοσιακών γεύσεων.



Ανάμεσα στα πολλά προϊόντα που θα βρείτε στο «Ζυμάρι» ξεχωρίζουν, η παραδοσιακή χορτόπιτα, κολοκυθόπιτα και γαλατόπιτα, το λαχταριστό πεϊνιρλί, το γευστικό κουλούρι με Philadelphia και τη στριφτή τυρόπιτα.

Μπορούμε επίσης να βρούμε παραδοσιακό ψωμί, κρύα σάντουιτς, σταφιδόψωμο και κουλούρια Θεσσαλονίκης.

Για εκείνους που θέλουν να γευτούν κάτι γλυκό, το κατάστημα «Ζυμάρι» διαθέτει καταπληκτική παραδοσιακή πορτοκαλόπιτα και μηλόπιτα, cheescake, χειροποίητες μπάρες δημητριακών και ατομικά κέικ για όλα τα γούστα.



Στο «Ζυμάρι» μπορούμε επίσης να απολαύσουμε και τον καφέ μας, από την εκλεκτή ποικιλία καφέ Lavazza, που θα σας κερδίζει από την πρώτη γουλιά!

Το «Ζυμάρι» αναλαμβάνει κατόπιν παραγγελίας πίτες και άλλα παραδοσιακά προϊόντα για το μπουφέ της εκδήλωσης ή του τραπεζιού που θέλετε να κάνετε, καθώς επίσης τα κόλυβα και τα κέικ για μνημόσυνα.

Για αλμυρές και γλυκές παραδοσιακές απολαύσεις, επισκεφθείτε το «Ζυμάρι»...Αθηνών 39, Λαμία!

«Ζυμάρι» - Χειροποίητα προϊόντα
Αθηνών 39, Λαμία

Τηλ. 22314 00337

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση