Λαμία: Οι νέες Ασιατικές γεύσεις κυκλοφόρησαν στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017 08:14 Λαμία: Οι νέες Ασιατικές γεύσεις κυκλοφόρησαν στην πόλη!

Νέες άπαιχτες γεύσεις και εξωτικά ονόματα από το «WOK n' ROLL»

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησαν στην πόλη οι νέες γεύσεις του «WOK n' ROLL» και φαίνεται πως διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που θα σε κάνουν να αναφωνήσεις "αυτό πρέπει να το δοκιμάσω".

Για κάποιους ξεκίνησε ως πειραματισμός με μια νέα κουζίνα, για άλλους ως η αφορμή να απολαύσουν τη κουζίνα που τόσο έλειπε από τη Λαμία. Το σίγουρο είναι πως το «WOK n' ROLL» έγινε μέσα σε λίγους μόλις μήνες η λατρεμένη συνήθεια στο φαγητό της πόλης.

Τα νέα πιάτα συνδυάζουν μοναδικές ασιατικές γεύσεις, με superfoods όπως η κινόα...  ισορροπώντας ανάμεσα στην υγιεινή διατροφή και την εξωτικότητα της ανατολής.

Yakitori Chiken
Τρυφερά φιλέτα κοτόπουλο παναρισμένα με Panko και μπαχαρικά από την Άπω Ανατολή! Συνοδεύονται με λαχανικά και την εκπληκτική Mayo Chili.

Kinoa Superfood
Μία ξεχωριστή και ιδιαίτερα υγιεινή επιλογή με γαρίδες και λαχανικά (μπρόκολο, φρέσκο & ξηρό κρεμμύδι, πιπεριές) που συνοδεύεται με γιαούρτι και sweet chilli σως.

Κροκέτες τόνου
Τρυφερός τόνος μαριναρισμένος με μπαχαρικά από την Άπω Ανατολή, παναρισμένος με Panko. Συνοδευόμενος από Iceberg και την εξαιρετική Mayo Chili σως.

Τηγανιτή μπανάνα (φρούτο) - επιδόρπιο
Τηγανιτή μπανάνα με τραγανή κρούστα και σιρόπι καραμέλας ή σοκολάτας.

Όπως μας είχαν υποσχεθεί οι υπεύθυνοι από την πρώτη φορά που τους συναντήσαμε: Το «WOK n' ROLL»  προσφέρει δωρεάν ταξίδι σε μακρινούς προορισμούς γεύσεων με καθημερινές αναχωρήσεις από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα από Αποστόλου Κουνούπη 7, στη Λαμία.

Και φυσικά όλες οι αγαπημένες σας γεύσεις έρχονται στο χώρο σας με Delivery στο: 2231100707.

«WOK n' ROLL»
Απ. Κουνούπη 7 (πεζόδρομος πλατείας Ελευθερίας), Λαμία

facebook | instagram

Τηλ Delivery: 2231100707
Κατάλογος Delivery
online Delivery μέσω YouDelivery.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση