Λαμία: Black Friday με 3ήμερο προσφορών στα οπτικά «Όραση»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 11:20 Λαμία: Black Friday με 3ήμερο προσφορών στα οπτικά «Όραση»

Οι καλύτερες προσφορές για τα... μάτια σας και μόνο είναι από σήμερα Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο (23-25/11) στο κατάστημα οπτικών «Όραση», Βύρωνος 32, στη Λαμία!

Το τριήμερο αυτό μπορείς να βρεις τις καλύτερες προσφορές σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, φροντίζοντας την υγεία των ματιών σου και ανανεώνοντας το στυλ σου.

Έλα από την Πέμπτη έως το Σάββατο στο κατάστημα οπτικών «Όραση» και απόλαυσε προσφορές από 20% έως 40% σε γυαλιά ηλίου, αλλά και οράσεως.

Το κατάστημα οπτικών «Όραση» της Κωνσταντίνας Ρίζου, στο κέντρο της Λαμίας (Βύρωνος 32), με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, διαθέτει επώνυμα και γνήσια προϊόντα από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες του κόσμου.

Η Κωνσταντίνα Ρίζου, επιστημονικά καταρτισμένη Οπτικός- Οπτομέτρης και εκπαιδευμένη στο εξωτερικό, διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να σου προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για την όρασή σου.

Με πιστότητα στην εκτέλεση συνταγής και εγγύηση προσαρμογής, ιδιαιτέρως στα πολυεστιακά γυαλιά, μπορείς να της εμπιστευθείς την υγεία των ματιών σου.

Στο κατάστημα «Όραση» θα βρείτε σε αποκλειστικότητα το νέο Brand σκελετών οράσεως και ηλίου O-six.

Μοναδικά πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων, κατασκευασμένοι με τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνικές, σας δίνει την άνεση ενός jewel accessorie και όχι απλά ενός τυπικού κλασικού γυαλιού.

Το κατάστημα «Όραση» είναι επίσης ένα από τα πιστοποιημένα σημεία πώλησης αυθεντικών προϊόντων Ray Ban-Luxottica, με σήμα γνησιότητας, αλλά και με την απαραίτητη υποστήριξη και αξιόπιστη βοήθεια να κάνεις τη σωστή επιλογή και να βρεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει!
 
Ζήτησε να ενημερωθείς για τον τρόπο πιστοποίησης της γνησιότητας των Ray Ban σου!
 
 
Στο κατάστημα «Όραση» θα βρεις ακόμη και όλα τα νέα μοντέλα από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως Vogue, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren, Arnette, Carrera, Peppe Jeans και Super dry, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
 
Για την υγεία των ματιών σου και τις καλύτερες προσφορές, σε όλα τα επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως, καθώς επίσης και σε φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, τώρα μπορείς να εμπιστευθείς το κατάστημα οπτικών «Όραση» στη Λαμία!
 

 

«Όραση» οπτικά - φακοί επαφής
Κωνσταντίνα Ε. Ρίζου , Διπλ. οπτικός - οπτομέτρης
Βύρωνος 32, Λαμία
Τηλ. 2231030083

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση