Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Εδώ θα βρεις τους κορυφαίους σκελετούς γυαλιών O-six

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 08:05 Λαμία: Εδώ θα βρεις τους κορυφαίους σκελετούς γυαλιών O-six

Εάν κι εσύ αναζητάς τους πιο ανθεκτικούς και μοντέρνους σκελετούς για τα γυαλιά σου, τότε σίγουρα θα εκπλαγείς ευχάριστα με το κορυφαίο Brand σκελετών που κυκλοφορεί πλέον και στην πόλη μας!

Το κατάστημα οπτικών «Όραση» της Κωνσταντίνας Ρίζου, στο κέντρο της Λαμίας (Βύρωνος 32), πρωτοπορεί ξανά και φέρνει σε αποκλειστικότητα τους σκελετούς O-six για γυαλιά οράσεως και ηλίου.

Μοναδικά πρωτότυποι συνδυασμοί χρωμάτων και σχεδίων, κατασκευασμένοι με τις καλύτερες και πιο σύγχρονες τεχνικές, σου δίνει την άνεση ενός jewel accessorie και όχι απλά ενός τυπικού κλασικού γυαλιού.

Οι σκελετοί O-six αντικατοπτρίζουν τη σύγχρονη τάση της εποχής, με μέγιστη ποιότητα, διαχρονική αντοχή και styling, σε λογικές και προσιτές τιμές.

Έλα στο κατάστημα οπτικών «Όραση» και διάλεξε το σκελετό O-six που σου ταιριάζει!

Στα οπτικά «Όραση» θα βρεις επώνυμα και γνήσια προϊόντα από τις μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες του κόσμου, ενώ είναι επίσης ένα από τα πιστοποιημένα σημεία πώλησης αυθεντικών προϊόντων Ray Ban-Luxottica, με σήμα γνησιότητας.

Ζήτησε να ενημερωθείς για τον τρόπο πιστοποίησης της γνησιότητας των Ray Ban σου!

Η Κωνσταντίνα Ρίζου, επιστημονικά καταρτισμένη Οπτικός- Οπτομέτρης διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για να σου προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για την όρασή σου.

Με πιστότητα στην εκτέλεση συνταγής και εγγύηση προσαρμογής, ιδιαιτέρως στα πολυεστιακά γυαλιά, μπορείς να της εμπιστευθείς την υγεία των ματιών σου.

Στο κατάστημα «Όραση» θα βρεις ακόμη και όλα τα νέα μοντέλα από τις μεγαλύτερες εταιρείες, όπως Vogue, Emporio Armani, Polo Ralph Lauren, Arnette, Carrera, Peppe Jeans και Super dry, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Για την υγεία των ματιών σου και τις καλύτερες προσφορές, σε όλα τα επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως, καθώς επίσης και σε φακούς επαφής και υγρά φακών επαφής, τώρα μπορείς να εμπιστευθείς το κατάστημα οπτικών «Όραση» στη Λαμία!

«Όραση» οπτικά - φακοί επαφής
Κωνσταντίνα Ε. Ρίζου , Διπλ. οπτικός - οπτομέτρης
Βύρωνος 32, Λαμία
Τηλ. 2231030083