Δημήτρης Ρίζος: «Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017 20:02 Δημήτρης Ρίζος: «Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Η αλλαγή σελίδας είναι επιβεβλημένη για το Επιμελητήριο της Φθιώτιδας - Ας πάψουμε να είμαστε απλοί θεατές.

Δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1995 στη Λαμία, όπου και διατηρώ το café Venezia, στην οδό Διάκου.

Το Επιμελητήριο είναι το κύτταρο της αγοράς. Αν ο καθένας από εμάς γίνει ενεργός πολίτης και επαγγελματίας, προσφέροντας ότι μπορούμε, τότε όλοι μαζί θα δώσουμε άλλη πνοή στον τόπο μας, στην αγορά του νομού μας, αλλά και όλοι μαζί θα συμβάλλουμε δυναμικά στην έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση, που μας ταλανίζει τα τελευταια χρόνια.

Είναι πολύ εύκολο να είσαι στη θέση του "θεατή", να τα περιμένεις όλα από τους άλλους και φυσικά να ασκείς κριτική εκ του ασφαλούς. Το δύσκολο είναι να αναλάβεις ευθύνες.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα για όλους μας. Μόνο έτσι θα βγάλουμε το Επιμελητήριο από το τέλμα. Αν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί δράσουμε αποφασιστικά και δυναμικά!

Ο νόμος μας είναι ευλογημένος από τη φύση και βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας. Στο χέρι μας είναι η Φθιώτιδα τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστήσει στα επιχειρηματικά δρώμενα της Κεντρικής Ελλάδας και να πάψει να είναι ο φτωχός συγγενής.

Μπορεί να γίνει; Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Χρειάζεται σχέδιο, όραμα και δουλειά!

Ο Συνδυασμός «Ανανεωτική Πορεία» με επικεφαλής τον Θανάση Κυρίτση έχει το σχέδιο, έχει τους κατάλληλους ανθρώπους, που έχουν το ίδιο όραμα και πάνω απ' όλα έχουν όρεξη για να δουλέψουν σκληρά.

Ήρθε η ώρα να κάνουμε πράξη αυτά που με αγωνία καθημερινά συζητάμε, τα θεωρούμε αυτονόητα, αλλά δεν τα βλέπουμε να υλοποιούνται.

Πιστεύουμε σε ένα Επιμελητήριο της Δράσης για την ανάπτυξη της περιοχής μας, αλλά και της Αντίδρασης, στα θέματα που υποβαθμίζουν τη Φθιώτιδα και τους επαγγελματίες.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά πλέον στις προσεχείς εκλογές (14-17 Δεκεμβρίου) και να είμαι Υποψήφιος στο Τμήμα Υπηρεσιών, για μια πραγματικά νέα πορεία στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας.


Με εκτίμηση,
Δημήτρης Ρίζος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση