Δημήτρης Κυρίτσης: Για ένα επιμελητήριο της σύνθεσης και της δημιουργίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017 08:30 Δημήτρης Κυρίτσης: Για ένα επιμελητήριο της σύνθεσης και της δημιουργίας

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές φίλες-φίλοι,

Από το 1984 δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην οικογενειακή επιχείρηση «Αφοί Κυρίτση-Λατομεία ΑΕΒΕ» αντιμετωπίζοντας καθημερινά, όπως όλοι οι επαγγελματίες και έμποροι, προβλήματα και δυσκολίες, μια σκληρή πραγματικότητα που ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια ταλανίζει το σύνολο σχεδόν των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν την πλειοψηφία του παραγωγικού ιστού του τόπου μας.

Το Επιμελητήριο αποτελεί το σημαντικό εργαλείο που διαθέτει κάθε επιχειρηματίας στην προσπάθεια του να αναπτύξει τη δραστηριότητά του, να ενημερωθεί για νέες δυνατότητες, να βρει καινούργιους δρόμους και να δράσει συλλογικά. Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, μετά από χρόνια προβλήματα και δυσλειτουργίες που πλήρωσε ακριβά η επιχειρηματική κοινότητα, κατάφερε τα τελευταία χρόνια, υπό την χρηστή και καινοτόμα προεδρεία του Αλέξανδρου Διαμαντάρα και της «Επιμελητηριακής Κίνησης Φθία», να αφήσει πίσω την εσωστρέφεια και την μιζέρια του παρελθόντος και να λειτουργήσει προς όφελος των εμπόρων, των βιοτεχνών και των επαγγελματιών του Νομού.

Εκτιμώντας το σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Αλέξανδρος Διαμαντάρας στη βελτίωση, στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια του κορυφαίου αυτού θεσμού και θέλοντας να συμβάλλω, με όσες δυνάμεις διαθέτω, στην προσπάθειά του συνδυασμού ΦΘΙΑ να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε κατά την προηγούμενη επιμελητηριακή περίοδο, αποφάσισα να  συμμετέχω στις εκλογές ζητώντας την στήριξή σας προκειμένου όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι το Επιμελητήριο Φθιώτιδας με σύνθεση, ενότητα και δημιουργικό διάλογο μπορεί να γίνει αντάξιο του ρόλου που όλοι ονειρευόμαστε να επιτελέσει.

Με τιμή,
Δημήτρης Κυρίτσης
Υποψήφιος Σύμβουλος στο Τμήμα Μεταποίησης του ΕΒΕ Φθιώτιδας με τον συνδυασμό «Φθία» του Αλέξανδρου Διαμαντάρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση