Λαμία: «Μαθήματα ζωής» από το ΕΚΑΒ - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017 23:44 Λαμία: «Μαθήματα ζωής» από το ΕΚΑΒ - ΒΙΝΤΕΟ

Είναι πολύ βασικό να γνωρίζουμε όλοι μας να παρέχουμε τις πρώτες βοήθειες σε έναν άνθρωπο που θα έχει ανάγκη.

Σαν σήμερα, πριν πέντε χρόνια, οι Εκαβίτες έχασαν δυο συναδέλφους τους σε ένα φοβερό τροχαίο στην Κρήτη, οι οποίοι πήγαιναν για εκπαίδευση.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη τους, κάθε χρόνο, διοργανώνουν εκδηλώσεις εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους πολίτες, ώστε να είναι έτοιμοι να σώσουν ζωές.

Μπορεί να σώσουμε έναν δικό μας άνθρωπο, που θα είμαστε δίπλα του όταν πάθει κάποιο ατύχημα ή ανακοπή, μπορεί επίσης να σώσουμε οποιονδήποτε συνάνθρωπό μας σε ανάλογο περιστατικό.

Το ΕΚΑΒ Λαμίας στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας σήμερα το πρωί τίμησε με αυτόν τον τρόπο τους αδικοχαμένους Εκαβίτες.

«Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ δίνουν μάχη με το χρόνο καθημερινά σε δύσκολες συνθήκες και υπερβάλλουν εαυτό για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Στην μνήμη των συναδέλφων μας θέλουμε να εκπαιδεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, έτσι ώστε να είναι αύριο χρήσιμοι για οποιονδήποτε τους χρειαστεί σε κάποια έκτακτη στιγμή. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον από τους μαθητές και οφείλω να συγχαρώ γι αυτό εκτός από τα παιδιά και τους δασκάλους τους....», είπε στο LamiaReport ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ, Δημήτρης Χαλεπλής.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις και εικόνες από την εκδήλωση που έγινε το πρωί της Τρίτης στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας στην πλατεία Ελευθερίας.

Δείτε φωτογραφίες...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση