«Η αλήθεια όμως είναι μια και το στοίχημα ένα...»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 08:05 «Η αλήθεια όμως είναι μια και το στοίχημα ένα...»

Επίσημα σήμερα ξεκινά από την Αταλάντη η 4ημερη εκλογική διαδικασία για το νέο ΔΣ του Επιμελητηρίου.

Το κλίμα έντονο και πολωμένο.

Η αλήθεια όμως είναι μια και το στοίχημα ένα.

Η αλήθεια είναι ότι σε λίγες ημέρες από σήμερα όλα τα κακώς κείμενα θα είναι απολύτως παρελθόν. Όλοι εμείς προερχόμαστε από τον ίδιο χώρο, τον χώρο των επαγγελματιών/επιχειρηματιών και λίγο ή πολύ έχουμε ακριβώς τον ίδιο στόχο: να προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε το Επιμελητήριο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει περισσότερο ωφέλιμο για τα μέλη του.

Το στοίχημα είναι, αν θα μπορέσουμε όλοι εμείς οι 130 περίπου υποψήφιοι, να πείσουμε τον επιχειρηματικό κόσμο για την ωφέλεια του Επιμελητηρίου ως Θεσμό μέσω της άσκησης και ενεργοποίησης των αρμοδιοτήτων του και τελικά να παρακινήσουμε όλους αυτούς να προσέλθουν στις κάλπες και να εκφραστούν με την ψήφο τους όπως ο καθένας θεωρεί.

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους Υποψηφίους και των δυο συνδυασμών.

Άλλωστε την επόμενη των εκλογών όλοι μαζί ενωμένοι πάλι θα απαιτούμε από το οποιοδήποτε ΔΣ του Επιμελητηρίου να κάνει τα μέγιστα προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας.

Με τιμή,

Χρήστος Κ. Σανίδας
Υποψήφιος Τμήματος Υπηρεσιών
με τον συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»
του Θανάση Κυρίτση

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση