Παναγιώτης Τζούνης: Κάλεσμα για ένα ισχυρό Επιμελητήριο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 17:32 Παναγιώτης Τζούνης: Κάλεσμα για ένα ισχυρό Επιμελητήριο

Αξιότιμοι συνάδελφοι, φίλες και φίλοι

Στις Επιμελητηριακές εκλογές, που είναι σε εξέλιξη, θα ψηφίσουμε για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο θα αναλάβει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των επιχειρήσεών μας.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε λύσεις γρήγορα χωρίς να σπαταλούμε τον πολύτιμο χρόνο μας σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις πολιτικού τύπου. Λύσεις, που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις μας να αντέξουν σε αυτό το απίστευτα δύσκολο περιβάλλον για να σωθούν οι ίδιες και οι εργαζόμενοί μας.

Το Επιμελητήριο πρέπει να είναι ισχυρό και να έχει ικανή Διοίκηση, για να επιβάλλει τις απόψεις του, σε ό,τι έχει σχέση με την μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία είναι ο φυσικός του χώρος δράσης. Οφείλει να είναι επιθετικό και άκαμπτο όταν οι πολιτικές αποφάσεις δείχνουν ότι οδεύουμε στην εξαφάνιση της μικρομεσαίας επιχείρησης με ότι συνεπάγεται αυτό.

Σας καλώ όλους να έρθετε να ψηφίσετε ώστε να επιλέξουμε τους ικανότερους από τους υποψηφίους μας, για να οδηγήσουμε το Επιμελητήριο με ταχύτητα και αποφασιστικότητα, αξιοποιώντας την έως τώρα εμπειρία της Διοίκησης, στην επόμενη μέρα.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Κ. Τζούνης
Υποψήφιος στο Εμπορικό Τμήμα με την «Επιμελητηριακή Κίνηση Φθία» του Αλέκου Διαμαντάρα
Επικοινωνία: 6975906611
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση