Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τώρα στις γιορτές χαρίστε ένα βιβλίο... Χαρίστε ΓΝΩΣΗ!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 12:07 Τώρα στις γιορτές χαρίστε ένα βιβλίο... Χαρίστε ΓΝΩΣΗ!

Και για την Πρωτοχρονιά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή δώρου από ένα βιβλίο. Δείτε τι προτείνει το βιβλιοπωλείο "ΜΠΕΤΣΗΣ" στη Λαμία!

"Μια ζωή χωρίς άλλοθι" της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ, "Κωνσταντίνος Μητσοτάκης" του Αλέξη Παπαχελά, "Ιστορία χωρίς όνομα" του Στέφανου Δάνδολου, "Το αυτό" του Stephen King, "Πόσο θα ζήσεις ακόμα γιαγιά" της Άλκης Ζέη, "Εγώ, ο Σίμος Σιμεών" του Γιάννη Ξανθούλη, "Orgin" του Dan Brown, "Χωρίς πρόσωπο" του Stefan Ahnhem, "Σμύρνη 1922" της Housepian Dobkin Marjorie.

Και από παιδικά βιβλία θα βρείτε μεταξύ άλλων:

"Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 12: Η απόδραση" του Τζεφ Κίνι, "Έξι στολίδια ταξιδεύουν" του Ευγένιου Τριβιζά και "Το αγόρι με τη ριγέ πιτζάμα" του Τζον Μπόιν.

Μεγάλη ποικιλία σε λογοτεχνικά βιβλία, βιβλία για τους μικρούς μας φίλους, εκπαιδευτικά παιχνίδια , δώρα γραφείου, ημερολόγια και πολλά άλλα είδη θα καλύψει απόλυτα όλες σας τις ανάγκες.

Στη βιβλιοαγορά "ΜΠΕΤΣΗΣ" επίσης θα βρείτε και πολλές ξεχωριστές ιδέες δώρων για τους αγαπημένους σας.

Η προσφορά μας για τις γιορτές!

Τώρα στις γιορτές έχεις έναν επιπλέον λόγο να επισκεφτείς το βιβλιοπωλείο "ΜΠΕΤΣΗΣ" στο κέντρο της πόλης, για να εκμεταλλευτείς την υπέροχη προσφορά μας λόγω εορτών για μικρούς και μεγάλους.

Αγοράζοντας τρία παιδικά βιβλία, παίρνετε δώρο ακόμη ένα παιδικό βιβλίο. 

Επίσης αγοράζοντας δύο βιβλία από τις εκδόσεις "ΕΞΗ", διαλέγετε από την προτεινόμενη λίστα, και παίρνετε ακόμη ένα βιβλίο εντελώς δωρεάν!!!

Τώρα στις γιορτές χαρίστε ένα βιβλίο... Χαρίστε ΓΝΩΣΗ!... από το βιβλιοπωλείο 'ΜΠΕΤΣΗΣ" της οδού Κολοκοτρώνη στη Λαμία!

Καλές γιορτές σε όλους!!!

facebook.com/Μπέτσης-Βιβλιοαγορά