Ο Δήμος Λαμιέων έκανε το τραπέζι στον ΠΑΣ Λαμία (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2017 10:00 Ο Δήμος Λαμιέων έκανε το τραπέζι στον ΠΑΣ Λαμία (ΦΩΤΟ)

Σε οικογενειακή ατμόσφαιρα ο Δήμος Λαμιέων και ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρογιάννης, έκαναν το τραπέζι στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε και την ευκαιρία της επιστροφής των παικτών στις προπονήσεις.

«Ανταλλάξαμε σήμερα ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται με τον προπονητή, τους παίκτες, τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, η οποία μας έχει κάνει όλους υπερήφανους. Εύχομαι η καλή της πορεία να συνεχιστεί και το 2018…

Χρόνια Πολλά, χρόνια καλά Λαμία!», ήταν οι ευχές του Δημάρχου, που φρόντισε να προσφέρει και από ένα μετάλλιο για την προσφορά τους στο Σύλλογο και το Λαμιώτικο ποδόσφαιρο γενικότερα, στους γιατρούς Γιώργο Νερολή και Βασίλη Χριστόπουλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση