Έκοψε την πίτα του το ΕΒΕ (Φωτογραφίες)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 08:26 Έκοψε την πίτα του το ΕΒΕ (Φωτογραφίες)

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στον Πολυχώρο "Πολιτεία" στον Άγιο Λουκά, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του καλωσορίζοντας τον καινούριο χρόνο που το βρίσκει με καινούρια διοίκηση.

Ο νέος πρόεδρος του, Θανάσης Κυρίτσης σε συναινετικό πνεύμα κατέθεσε τις σκέψεις του για το μέλλον της επιχειρηματικότητας στη Φθιώτιδα, σε ένα δύσκολο οικονομικά περιβάλλον.

Σχολιάζοντας μάλιστα την επικαιρότητα αναφέρθηκε στην ανάγκη μείωσης των φορολογικών συντελεστών, ζητώντας ανταγωνιστικά προϊόντα και συγχρόνως υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Αναφορά έγινε και στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης για τη διοργάνωση της 51ης Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, υπογραμμίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας για τη στήριξη ενός νέου δυναμικού μοντέλου το οποίο με τη σειρά του θα αποτελέσει σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο, ένας «επιχειρηματικός πνεύμονας», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Λαμιώτης Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας και Καινοτομίας Στερεάς Ελλάδας, Αθανάσιος Κακαρούντας, ο οποίος και αναφέρθηκε στο μνημόνιο συνεργασίας με το ΕΒΕ για τη διασύνδεση της επιχειρηματικότητας με την Ανώτατη Εκπαίδευση.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κακαρούντας ανακοίνωσε και την ίδρυση της πρώτης START UP επιχείρησης από φοιτητές της Σχολής, στη Λαμία. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει επίσης να τύχει η πρότασή του στη διαμόρφωση φιλικού περιβάλλοντος για την υποδοχή και τη στήριξη των ξένων φοιτητών μεταφέροντας τη δική του εμπειρία από τη φοίτησή του στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με φαγητό και το μοίρασμα των κομματιών της πίτας όπου μάλιστα υπήρχαν και δύο φλουριά για ισάριθμους τυχερούς…

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση