Ιαβέρης από Λαμία: «Να σταματήσει η γενοκτονία στην άσφαλτο»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2018 08:26 Ιαβέρης από Λαμία: «Να σταματήσει η γενοκτονία στην άσφαλτο»

Ο Τάσος Μαρκουΐζος μίλησε στη Λαμία για την Οδική Συμπεριφορά καλεσμένος της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής.

Ένας από τους οδηγούς θρύλους στην Ελλάδα, που έχει κάνει σκοπό ζωής να αφυπνίσει τους συμπατριώτες του να σταματήσουν να μαυροφορούν τις οικογένειές τους, να σταματήσουν τη γενοκτονία - όπως λέει χαρακτηριστικά - που συντελείται εδώ και χρόνια στην άσφαλτο, ο Τάσος Μαρκουΐζος, πιο γνωστός ως «Ιαβέρης» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (31/1) στη Λαμία.

Με την υποστήριξη των Ασφαλειών ΜΙΝΕΤΤΑ, ο «Ιαβέρης», παρουσίασε σε μια γεμάτη αίθουσα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, το γεγονός ότι τα δυστυχήματα δεν είναι αποτέλεσμα «της κακιάς στιγμής» αλλά συνειδητές λάθος επιλογές, που φέρνουν θανάτους στην άσφαλτο. Με το κακό να έχει φτάσει μάλιστα στα επίπεδα της γενοκτονίας, καθώς δεν είναι εφιαλτικοί μόνο οι αριθμοί, αλλά και οι ηλικίες που ξεκληρίζονται!

Ακούστε τον χειμαρρώδη Τάσο Μαρκουΐζο στο παρακάτω βίντεο και ίσως αναθεωρήσετε πολλά πράγματα σχετικά με την συμπεριφορά σας πίσω από το τιμόνι και γενικά για το επίπεδο πολιτισμού μας.

Δείτε φωτογραφίες από το Σεμινάριο Οδικής Συμπεριφοράς του ΙΑΒΕΡΗ στη Λαμία με την υποστήριξη της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση