Χειμερινές προσφορές στα ανταλλακτικά Peugeot

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2018 14:23 Χειμερινές προσφορές στα ανταλλακτικά Peugeot

Και αυτό τον Χειμώνα η Peugeot  σας προσφέρει,  σε πολύ χαμηλές τιμές, μια σειρά επιλεγμένων ανταλλακτικών απαραίτητων για την συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Κλείστε σήμερα κιόλας το service του Peugeot σας, μέσω της υπηρεσίας online booking, στο Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot  έως τις 28/02/2018 και κερδίστε μεγάλες  εκπτώσεις  στις παρακάτω κατηγορίες ανταλλακτικών:

  • 25%* έκπτωση στους υαλοκαθαριστήρες, μπαταρία, τακάκια – Δίσκους φρένων, αμορτισέρ, σετ χρονισμού, αντιψυκτικό υγρό και στα λιπαντικά TOTAL 
  • 20%* έκπτωση στα Ελαστικά Michelin

Ενημερωθείτε για το Χειμερινές προσφορές Ανταλλακτικών Peugeot του αυτοκινήτου σας, στην Peugeot Autokar στη Λαμία, στο 2o χιλ ΝΕΟ Λαμίας – Αθηνών. Τηλ Επικοινωνίας 22310-47535

 

 (*) Οι  παραπάνω εκπτώσεις  απευθύνονται σε ιδιώτες, δεν ισχύουν  για την οικονομική σειρά ανταλλακτικών, δεν συνδυάζονται με άλλες εκπτώσεις η προωθητικά προγράμματα και ισχύουν στους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές που συμμετέχουν  στο  συγκεκριμένο πρόγραμμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση